Søk produkt:

article

Ulike typer skjorter

Tre ulike typer skjorter

Dersom du tar turen innom nærmeste Fjällräven-forhandler for å kjøpe skjorte eller søker gjennom våre skjorter på Fjällrävens hjemmeside, vil du se at vi har ulike typer skjorter: skjorter for fotturer og friluftsaktiviteter (Trekking), skjorter for reiser til varmere klima (Travel), skjorter for jakt, fiske og andre aktiviteter i skogsterreng (Forest) og skjorter til hverdagsbruk (Everyday Outdoor). Våre skjorter kommer også i tre passformer: comfort, classic og slim.

Skjorter for fotturer, friluftsskjorter

Her finner du våre mest slitesterke skjorter for aktiv bruk i naturen. Disse inkluderer bomullsskjorter med forsterkninger og utmerkede pusteegenskaper samt skjorter i hurtigtørkende stretchmateriale for mer krevende friluftsaktiviteter.

Travel-skjorter

Disse skjortene er perfekte på eventyr under en brennende sterk sol og på varme sommerdager. I likhet med våre friluftsskjorter er de designet for å kunne brukes i mange år. Skjortene er laget av et slitesterkt materiale som puster godt og holder deg sval, samtidig som det beskytter mot ultrafiolett stråling. I tillegg til at de sparer plass i bagasjen, er de praktisk talt krøllfrie.

Forest-skjorter

Disse skjortene er ekstremt slitesterke og farget i naturlige toner, slik at du går i ett med omgivelsene. Perfekte for fiske, jakt, fugletitting og andre aktiviteter i skogsterreng.

Som regel er en Fjällräven-skjorte et vellykket kjøp, og dersom du tar deg tid til å finne den stilen og passformen som er riktig for deg, vil du oppleve mange flotte eventyr i naturen.