Hunting Responsibility

Vårt ansvar

For dyrene og naturen

Sverige har en lang jakttradisjon med høy jaktetikk som beskytter naturen, dyrene og økosystemet som de utgjør. Det er en genuin viltbevarende aktivitet som også gir muligheten til å tilberede og spise smart, sunn mat fra den lokale naturen og vise barna våre en bærekraftig livsstil samtidig som de kan nyte friluftsopplevelser og ta i bruk alle sansene.

Som et friluftsselskap streber vi etter den samme høye etikken. Naturen er vårt utgangspunkt når vi designer, velger materialer og bestemmer hvor klærne og utstyret vårt skal produseres.

Den stiller høye krav til oss og leverandørene våre. Noen ganger må vi inngå kompromisser, og noen ganger gjør vi feil, men vi prøver å ta lærdom av dem, utvikle oss og tilpasse oss. Vi gir ikke opp. Vi lener oss aldri tilbake, slapper av og tenker at det vi gjør nå, er godt nok. 

Hos Fjällräven sitter begrepet «rom for forbedringer» dypt i alle som jobber her. Ved å inspirere flere mennesker til å utforske naturen og alle de positive effektene naturen kan ha på oss, håper vi at flere mennesker vil bry seg om det naturen har å tilby, og – med vår felles innsats – det naturen fortsatt vil kunne tilby oss i fremtiden.

Les mer i våre ofte stilte spørsmål