Søk produkt:

ReturVi refundere alle ubrukte varer i originalemballasjen og med merkelappene fortsatt på i 14 dager etter mottak av varen.
Vi aksepterer kun produkter for retur som er kjøpt fra en av våre Fjällräven-nettbutikker.
 


 

For å gjøre returprosessen lettere anbefaler vi følgende trinn: 

1. Bruk Returseddelen som du har fått med din Fjällräven-forsendelse for utfylling av anviste felter ved en eventuell retur. Bruk tallene 1 til 8 for å angi grunnen til returen.

2. Kontakt vår kundeservice for å få en forhåndsbetalt adresselapp via e-post (customerservice@fjallraven.se) eller
via telefon 0046 (0) 8 54518688

Når du kontakter kundeservice skal følgende informasjon oppgis: Navn - bestillingsnummer - adresse - telefonnummer

Vennligst merk: En avgift på NOK 99.- vil bli belastet for den forhåndsbetalte adresselappen.

3. Etter å ha kontaktet vår kundeservice, vil du motta en e-post med den forhåndsbetalte adresselappen.

4. Pakk forsvarlig ned varene og returseddelen i en eske. Du kan bruke esken varene kom i eller en annen eske dersom du foretrekker det.

5. Fest adresselappen som du har mottatt fra kundeservice utenpå esken.

6. Gi forsendelsen til pakketransportøren eller ta den med til et postkontor eller forsendelsessenter.Tilbakebetalingsprosess:

Vi vil gjennomføre tilbakebetalingen via samme betalingsmetode som du valgte for ditt kjøp. Eksempel: Hvis du har betalt med kredittkort vil vi refundere balansen til kredittkortet ditt. Tilbakebetalingen skjer innen maks. 14 kalenderdager etter mottak av returnerte varer.

Garanti

Vi tilbyr en reklamasjonsperiode på 2 år, som begynner å løpe idet varene mottas. Vi refunderer utgiftene til returporto hvis klagen tas til følge.

Hvis du ønsker å gjøre bruk av eventuelle garantirettigheter, eller å motta en forhåndsbetalt adresseetikett, kan du kontakte vår kundeservice via e-post (customerservice@fjallraven.se) eller via telefon (0046 (0) 8 54518688).