Levering

Fraktkostnad innenfor Norge: 99 NOK.

Dette gjelder bestillinger som er lagt inn via Fjällrävens webområde på Internett. Vi leverer til 27 europeiske landene (lese Leveringsland). Dessverre kan vi ikke sende til Svalbard.

- Verdien inkluderer mva., og ingen ytterligere kostnader, for eksempel toll, blir lagt til av PostNord når varene mottas.
- Vær oppmerksom på at vi ikke leverer til postbokser eller militærleirer.

Leveringsfrister

Vi jobber hardt for å levere pakken din før jul. På grunn av stor arbeidsmengde ber vi deg legge inn ordrene dine før 15. desember 2019.

Vennligst merk:
Ingen forsendelser går ut på følgende dager: 25. og 26. desember 2019 og 1. januar 2020. Disse dagene vil lageret være stengt. Vi takker for forståelsen.

Bestillinger blir sendt innen 72 timer etter at de er mottatt, og de blir levert i løpet av cirka 4–10 arbeidsdager. Bestillinger som sendes inn i helger og på offentlige høytidsdager, blir behandlet påfølgende virkedag. Vi har som mål å levere bestillingen innenfor de angitte tidsrammene, men det kan oppstå forsinkelser.

Du bør legge til én virkedag til behandling av bestillingen på vårt lager.

Eksempel for PostNord - Norge

Leveringstid (virkedager i transitt): 4-9 arbeidsdager leveringstid på grunn av fortolling.
Behandling av bestillinger: 1 arbeidsdag
Total leveringstid (fra mottak av bestilling til levering): 4-10 arbeidsdager leveringstid på grunn av fortolling.

Levering og helligdager

Fjällräven sender ikke ut varer på nederlandske helligdager og offentlige høytidsdager: Kontroller de nøyaktige datoene på kalenderen for inneværende år for å unngå misforståelser.

Vær oppmerksom på at våre fraktselskaper ikke leverer ut pakker i helger og på offentlige høytidsdager i det aktuelle leveringslandet.