Søk produkt:

Levering


Fraktkostnad innenfor Norge: 99 NOK.

Dette gjelder bestillinger som er lagt inn via Fjällrävens webområde på Internett. Vi leverer til 26 europeiske landene (lese Leveringsland). Dessverre kan vi ikke kan sende til Svalbard.

- Verdien inkluderer mva., og ingen ytterligere kostnader, for eksempel toll, blir lagt til av PostNord når varene mottas.
- Vær oppmerksom på at vi ikke leverer til postbokser eller militærleirer.

Fraktselskaper

For å sikre deg best mulig service, rask og praktisk levering, og sporingsmuligheter- har vi valgt Tollpost Globe og Bring til å levere pakken fra oss.

Utenfor Norge:

For å yte best mulig service – rask og praktisk levering – overfor sluttkundene har vi tilpasset leveringsavtalen til hvert enkelt land. Avhengig av land vil pakkene leveres enten av PostNord eller av UPS.

For leveranser til Sverige, Danmark og Finland er det PostNord som står for leveringen til sluttkundene. For leveranser til alle andre land er fraktselskapet UPS.

Leveringsfrister

Bestillinger blir sendt innen 72 timer etter at de er mottatt, og de blir levert i løpet av cirka 4–10 arbeidsdager. Bestillinger som sendes inn i helger og på offentlige høytidsdager, blir behandlet påfølgende virkedag. Vi har som mål å levere bestillingen innenfor de angitte tidsrammene, men det kan oppstå forsinkelser.

Se på kartene nedenfor hvis du vil ha ytterligere informasjon. Der finner du en oversikt over leveringstidene for henholdsvis PostNord og UPS i ditt område.

Du bør legge til én virkedag til behandling av bestillingen på vårt lager.

Eksempel for PostNord - Norge

Leveringstid (virkedager i transitt): 4-9 arbeidsdager leveringstid på grunn av fortolling.
Behandling av bestillinger: 1 arbeidsdag
Total leveringstid (fra mottak av bestilling til levering): 4-10 arbeidsdager leveringstid på grunn av fortolling.

Levering og helligdager

Fjällräven sender ikke ut varer på nederlandske helligdager og offentlige høytidsdager. Kontroller de nøyaktige datoene på kalenderen for inneværende år for å unngå misforståelser.

Vær oppmerksom på at våre fraktselskaper ikke leverer ut pakker i helger og på offentlige høytidsdager i det aktuelle leveringslandet.