Vi har mer enn 500 produkter å by på, så iblant kan det være vanskelig å bestemme seg. Skal du velge tunneltelt eller kuppeltelt? Keb eller Vidda Pro Trousers? Ryggsekk på 65 eller 75 liter? Du vil jo ganske enkelt ha det beste utstyret og klærne for dine behov, men de behovene kan være alt fra en 10-dagers tur i vinterlig svensk villmark, til en sommerlig dagsutflukt i Sør-California. Så for å gjøre det enklere å velge har vi basert oss på ekspertkunnskapen til designerne våre, og til testere ute i felten, for å lage disse praktiske produktguidene.

Før du begynner å lese guidene, bør du kjenne til våre forskjellige produktkategorier, eller «familier» som vi kaller dem. Vi har syv av dem og de er alle oppkalt etter forskjellige områder i Sverige.

Mountaineering

Bergtagen

Bergtagen produkter er laget for livet over tregrensen, og er optimalisert for å gi absolutt topp ytelse og pålitelighet under tøffe forhold. 

Les mer
TREKKING
Keb

Disse produktene er oppkalt etter Sveriges høyeste fjell, og er utviklet for utfordrende fotturer i varierende terreng.

Abisko

Den lette Abisko-kolleksjonen er beregnet for dagsturer, og turer fra hytte til hytte.

Singi

Den tradisjonelle estetikken til Singi er kombinert med slitesterke, holdbare materialer som er godt egnet til fotturer i Skandinavia.

OUTDOOR
High Coast

Kolleksjonen representerer en del av Sverige som byr på både skog, kyst og urbane områder, og er både allsidig og funksjonell.

Övik

Produkter i klassisk Fjällräven-stil og -materialer. Egner seg perfekt til daglig bruk.

Greenland

Slitestyrken til vårt G-1000-materiale og det ikoniske utseendet til vår «første familie» viser at du er klar for alle slags utfordringer både hjemme og utenlands.

Våre kjøpsguider Finn din perfekte match
Ryggsekker

Størrelsen betyr noe – oppdag hvorfor

Telt

Størrelsen betyr noe – oppdag hvorfor

Soveposer

Dun eller syntetisk, pose til å bevege seg med eller bevege seg i – vi forklarer alt

Conscious Hunting
Värmland

Funksjonell jakt
Klassisk stil
Slitesterk konstruksjon

Sörmland

Allsidig jakt
Klassisk stil
Tradisjonell skæring

Lappland

Aktiv jakt
Hybrid Performance
Bevegelsefrihet