Søk produkt:

Betaling

Hvordan betaler jeg for en bestilling?

Det finnes flere betalingsmuligheter å velge mellom, avhengig av hvilket land du befinner deg i.

For kunder fra alle land:
• MasterCard
• Maestro
• VISA kreditt-/debetkort
• VISA Electron

   

Betaling med kredittkort

Alle betalinger må valideres og godkjennes av både kortutstederen/kredittselskapet og oss for å ivareta sikkerheten og forhindre svindel. Betalingssikkerhet har svært høy prioritet. Derfor sendes all informasjon via krypterte servere (SSL/HTTPS). Dette systemet hindrer at kreditt-/debetkortet ditt blir brukt av svindlere. Fenix lagrer aldri informasjon om kredittkortet ditt.

Betaling med DIBS

Vær oppmerksom på at du automatisk vil bli overført til DIBS betalingsside. Her må du behandle betalingen din. Vennligst forbli på DIBS inntil betalingsprosessen er fullført. Når betalingen er fullført, vil du automatisk bli returnert til vår butikk. Betalingsprosessen er da gått gjennom.”

Når blir jeg belastet?

Hvis du betaler med kreditt-/debetkort, blir kortet godkjent idet du foretar bestillingen, og du får en e-post som bekrefter at bestillingen er mottatt. Vi belaster ikke kortet før vi har behandlet bestillingen og sendt den fra lageret.

Hvis kortet ditt ikke godkjennes, blir det heller ikke belastet, og du blir omgående varslet på skjermen om at betalingen ikke har lyktes. Du blir bedt om å bruke en annen betalingsmetode.