Søk produkt:

Om Numbers

Eksepsjonelt lang levetid og minimal miljøpåvirkning

I den første tiden med Fjällräven var alle produktene nummerert. Med Numbers-serien har vi gjenopptatt denne tradisjonen, og hvert av produktene i serien har fått navn ut fra hvor mange forgjengere det har.

For eksempel er Jacket No.68 den siste i en lang rekke av funksjonelle og slitesterke friluftsjakker fra Fjällräven, mens Gaiter Trousers No.1 er den første buksen i sitt slag med en innovativ gamasjefunksjon.

Et bærekraftig system

De ulike plaggene i Numbers-serien er utformet som komponenter i et system, og kan settes sammen og tilpasses til en rekke bruksområder, årstider og klimaforhold.

Kolleksjonen bygger på Fjällrävens 50 år lange erfaring med utvikling av funksjonelt og slitesterkt friluftstøy og -utstyr. Bærekraft er fortsatt en ledestjerne, og alle våre plagg er designet for å ha eksepsjonelt lang levetid og liten påvirkning på miljøet. Derfor bruker vi G-1000® Eco, et slitesterkt stoff fremstilt av gjenvunnet polyester og økologisk bomull.

Ekstra forsterkninger på utsatte steder bidrar til å øke holdbarheten til det enkelte plagg. Alle produkter er dessuten omhyggelig utformet og konstruert slik at slitte deler kan erstattes etter noen års bruk, noe som øker plaggets levetid.

Vårt engasjement for bærekraft betyr at samtlige produkter i Numbers-serien har detaljer av skinn som er gjenvunnet fra Fjällrävens svenske beltefabrikk. Vegetabilsk garvet skinn kan variere i farge og utseende, noe som gjør hvert enkelt plagg i Numbers-serien unikt.

Produksjonen av Numbers-serien foregår hovedsakelig hos omhyggelig utvalgte leverandører i Europa. Det reduserer ikke bare omfanget av transportbehovet og derfor også miljøpåvirkningen, men betyr også at vi kan sikre at alle prosesser utføres etter en høy standard.

Det samlede resultatet er en serie med slitesterke og tidløse plagg som vil følge eierne på utallige friluftsopplevelser i mange år fremover.