Søk produkt:

MT, Micro Travel

Micro Travel (MT) er et stoff vi har utviklet hos oss for aktiviteter i varmere klima. MT kombinerer den lette, slitesterke mikropolyamidfiberen med kjølig, kammet bomull. Det som gjør MT så populær, er at det holder deg uthvilt takket være de ekstreme pusteegenskapene, som i sin tur garanterer at tøyet holder seg tørt, og at du holder deg sval og komfortabel. Overflødig vekt bør unngås for enhver pris når du er ute på reise, og derfor har MT så lav vekt som mulig. MT er også mer eller mindre krøllfritt.

Vårt MT-tøy har også flere smarte lommeløsninger og -funksjoner som vil gjøre ting enklere for deg når du er ute på eventyr.

MT sine viktigste funksjoner

Hurtigtørkende. MT-produkter puster svært godt. Dette garanterer at de vil holde seg tørre og holde deg varm. Klær laget av MT tørker ca. tre ganger raskere enn sammenlignbare bomullsprodukter.

Lett og krøllfritt. MT veier så å si ingenting og er tilnærmet krøllfritt. Dette betyr at MT-tøy er ideelt for reiser og eventyr i varme klimasoner.

Beskyttelse mot ultrafiolett stråling. MT er et beskyttende stoff som blokkerer nesten all ultrafiolett stråling, inkludert alfa- og betastråler. MT beskytter dobbelt så godt som bomull.

Antall produkter: 3 Vis: Alle
 1. Cape Point MT Trousers

  Cape Point MT Trousers

  Lett, behagelig reiseshorts med normal midje, laget av mykt, hurtigtørkende stoff. Åtte pr...
  kr 1 499,00
  Mer
 2. Cape Point MT Zip-Off Trousers

  Cape Point MT Zip-Off Trousers

  Lett, behagelig bukse med avtakbare ben og normal midje, laget av mykt, hurtigtørkende sto...
  kr 1 699,00
  Mer
 3. Daloa MT Zip-Off Trousers

  Daloa MT Zip-Off Trousers

  Behagelig bukse med glidelås på bena i lettstelt materiale som føles kjølig mot huden. Sek...
  kr 1 699,00
  Mer