Søk produkt:

G-1000

Et av verdens beste friluftsstoffer

G-1000 er Fjällrävens eget slitesterke og anvendelige stoff, en velutprøvd friluftsklassiker som gjør deg klar for alle slags eventyr, under alle klimaforhold, året rundt. Det tettvevde stoffet (65 % polyester og 35 % bomull av høyeste kvalitet) er behandlet med Greenland Wax. Den kombinasjonen gjør G-1000 til et av verdens beste friluftsstoffer, med en rekke fordelaktige egenskaper:

• Slitesterkt G-1000 er svært motstandsdyktig mot slitasje, og i kombinasjon med den lave vekten gjør dette den til et utmerket valg både til reiser og til friluftsliv.

Vannavstøtende Greenland Wax gjør G-1000-plaggene svært motstandsdyktige mot regn og fuktighet. Det betyr at du kan bruke dem når det kommer en regnskur. Stoffet tørker raskt hvis det blir vått.

• Vindtett Den tette vevingen gjør G-1000 nesten helt vindtett. Når det impregneres med Greenland Wax, gir det fullstendig beskyttelse mot iskalde vinder.

• Pusteegenskaper En av de mest imponerende egenskapene til G-1000 er den førsteklasses ventileringen – det transporterer fuktighet bort fra kroppen på en effektiv måte, noe som er spesielt nyttig når du anstrenger deg.

• UV-beskyttelse Stoffet gir nesten 100 % beskyttelse mot solens ultrafiolette stråler (UVA og UVB) og reduserer derfor betraktelig risikoen for å bli solbrent.

• Myggtett Det tettvevde stoffet holder mygg og andre flyvende insekter unna huden – praktisk både på fjellet og i skogen, eller på reiser til varmere steder. (Vær oppmerksom på at G-1000 Lite ikke er myggtett.)

Så beskyttende som du vil ha det

Du kan selv tilpasse funksjonaliteten til G-1000-plagget ved hjelp av Greenland Wax. Mer voks gir et tettere, mer værbestandig stoff,og det øker dessuten plaggets holdbarhet og levetid.  Med mindre voks blir plagget luftigere med maksimal ventilasjon.

Les mer om voksing og behandling av G-1000-plagget ditt.

Antall produkter: 3 Vis: Alle
 1. G-1000 er ofte det beste valget

  G-1000 er ofte det beste valget

  Mange tar på seg en vanntett "teknisk" skalljakke uten å tenke noe særlig over det. Men de av oss... Read more »
 2. Fire typer G-1000

  Fire typer G-1000

  G-1000 er Fjällrävens eget slitesterke og anvendelige stoff, en velutprøvd friluftsklassiker... Read more »
 3. En friluftsklassiker blir født

  En friluftsklassiker blir født

  På 1960-tallet var ikke friluftsklærne like funksjonelle som i dag. Manglene ble åpenbare under den... Read more »
 
For å motta din leveranse før jul, bestill innen: 2015-12-11T15:00 Utvidet julereturperiode frem til 15. januar 2016 for bestillinger gjort mellom 20. november og 31. desember 2015.