Søk produkt:

Materialbrosjyrer

Vi utvikler mange av stoffene vi bruker, enten hos oss eller i nært samarbeid med våre forretningspartnere. Takket være mange års erfaring med friluftsliv tror vi at vi vet hva som skal til for å kunne produsere slitesterke, funksjonelle stoffer. Denne erfaringen fungerer som grunnlag for vår produktutvikling – kunnskap om selve produktene og den faktiske bruken av dem.

Slitestyrke, vårt mest grunnleggende krav

Det er ett grunnleggende krav som vi setter over alle andre – at våre stoffer tåler tøff behandling over en lang periode. Vi mener at våre klær og vårt utstyr skal kunne følge deg år etter år, testes gang på gang og alltid oppfylle dine forventninger og krav, slik at de en dag kan bli dine barnebarns favorittklær. Dette er årsaken til at mange kaller vårt utstyr "generasjonsprodukter", et navn vi ikke har noe imot.

Ulike stofftyper

For å kunne oppfylle de ulike behovene bruker vi ulike typer stoffer. Alle stoffene er spesialdesignet for friluftsbruk. På denne siden kan du lese mer om våre stoffer og deres spesielle funksjoner, fra slitesterk, allsidig G-1000 og det kjølige, hurtigtørkende MicroTravel til vårt høykvalitetsdun og det legendariske Vinylon F.