Søk produkt:

Gi bort opplevelser


Har du gått deg vill på gave-kjøpe-stien? Trenger du litt veiledning for å finne den perfekte gaven til dine friluftselskende venner og familie? I så fall passer disse gavelistene til deg. Vi har laget tre forskjellige lister, for tre forskjellige friluftspersonligheter. Slik at du kan gi mer enn gaver denne julen. Du kan gi opplevelser.


Friluftsentusiasten

Friluftsentusiasten

Den perfekte gaven til eventyreren i livet ditt som alltid går den ekstra kilometeren gjennom snø, sludd, regn og vind Les mer»
Den perfekte gaven til eventyreren i livet ditt som alltid går den ekstra kilometeren gjennom snø, sludd, regn og vind. Disse gavene vil varme når det er kaldt, og kjøle ned når det er varmt, og hjelpe eventyreren gjennom hvert skritt videre på han/hennes neste eventyr.

For hverdagsturgåeren

For hverdagsturgåeren

Hvem sier at det ikke finnes tid til et eventyr? Det finnes alltid tid til et eventyr! Med disse gavene vil du kunne gå rett fra byen til det store friluftslivet – strikkede gensere og varme... Les mer»
Hvem sier at det ikke finnes tid til et eventyr? Det finnes alltid tid til et eventyr! Med disse gavene vil du kunne gå rett fra byen til det store friluftslivet – strikkede gensere og varme jakker som er like koselige på kaféen som ved leirbålet.

Helgeturgåeren

Helgeturgåeren

Er noen i din nærhet ivrige etter å dra bort fra byen under helgen? Disse gavene vil passe perfekt for dem, hjelpe dem videre på veien og holde turen organisert lenge etter at helgen er over Les mer»
Er noen i din nærhet ivrige etter å dra bort fra byen under helgen? Disse gavene vil passe perfekt for dem, hjelpe dem videre på veien og holde turen organisert lenge etter at helgen er over. Glem bare ikke deres varme jakke og genser!

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

For å motta din leveranse før jul, bestill innen: 2015-12-11T15:00 Utvidet julereturperiode frem til 15. januar 2016 for bestillinger gjort mellom 20. november og 31. desember 2015.