Produktegenskaper
  • Slitesterk G-1000 Silent.
  • Kan bæres rundt nakken eller midjen for enkel tilgang til jakke-/bukselommer.
  • Foret med fleece og Arctic Fur.
  • Justerbare mansjettsnører.
  • Nedpakkbar foran i en glidelåslomme.

Vis full beskrivelse
https://media.fjallraven.no/fjr_product_feature/F90839_FW18_a_vaermland_woolterry_half_zip_w_21.jpg
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Tilpasses for et langt liv i naturen

Slitesterkt 
Værbeskyttelse som kan tilpasses med Greenland Wax
Pustende
Les mer
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Hvordan vokse G-1000

Greenland Wax er laget av en blanding av bivoks og parafin, og er en enkel, natur-inspirert løsning på utfordringene du møter utendørs. Flesteparten av våre G-1000 stoffer leveres ferdig vokset, men det er likevel en god ide å vite hvordan du legger på mer voks, eller fjerner den, for å tilpasse jakken din til forholdene. 
Les mer
Functional hunting, classic in style, durable construction

Värmland-familien

Funksjonell jakt

Å sitte stille betyr alt annet enn uvirksomhet. For de lange dagene da alt eller ingenting kan skje, har vi utviklet Värmland– robust bekledning med jakker og bukser som holder deg varm og komfortabel uansett hva været finner på.
Les mer
Produktbeskrivelse
  • Unisex
  • Økologisk|Resirkulert
Smart håndvarmer i G-1000 Silent for ekstra varme når du sitter på post. Lett å ha tilgjengelig samtidig som det går fort å få tak i børsa når det er behov for det. Fôret med myk fleece og med glidelåsjustering og syntetisk pels i åpningene som holder varmen inne. Pelsen er også med på å dempe lyden, slik at du kan ta den av og på uten rasling. Justerbar rem gjør at den kan bæres rundt halsen eller midjen for rask tilgang til jakke- eller bukselommer. Pakkes i sin egen lomme når den ikke er i bruk.
Produktspesifikasjon

Vekt: 320 g
Juridisk informasjon: Inneholder ikke-tekstilelementer av animalsk opprinnelse.
Kjønn: Unisex
Produktfamile: Värmland
Miljøinformasjon: Økologisk|Resirkulert
Materiale: G-1000® Silent Eco: 65% polyester, 35% cotton