Produktegenskaper
  • Tradisjonell Cape-stil i G-1000® original, lett vattert.
  • Justerbar hette med avtakbar pels.
  • Stor frontlomme med fleecefôr.
  • En brystlomme.
  • Justering nederst i falden med trykknapper.

Vis full beskrivelse
https://media.fjallraven.no/fjr_product_feature/F80637_FW18_a_luhkka_w_21.jpg
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Tilpasses for et langt liv i naturen

Slitesterkt 
Værbeskyttelse som kan tilpasses med Greenland Wax
Pustende
Les mer
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Hvordan vokse G-1000

Greenland Wax er laget av en blanding av bivoks og parafin, og er en enkel, natur-inspirert løsning på utfordringene du møter utendørs. Flesteparten av våre G-1000 stoffer leveres ferdig vokset, men det er likevel en god ide å vite hvordan du legger på mer voks, eller fjerner den, for å tilpasse jakken din til forholdene. 
Les mer
Produktbeskrivelse
  • Unisex
Smart, knelang cape inspirert av samenes allsidige og praktiske Luhkka. Fungerer som ytterplagg alene høst og vår og som forsterkningsplagg utenpå vanlige vinterklær på kalde vinterdager – akkurat slik samene alltid har brukt den. Utenpå vanlige skallplagg gir den fleksibel beskyttelse mot kulde og kald vind, og eventuell snø er lett å riste av når man skal inn. Materialet er slitesterk, vind- og vannavvisende G-1000 med et tynt, syntetisk fôr for ekstra varme. Capen har en fast, justerbar hette med avtakbar kant i syntetisk pels og refleksbånd på bakhodet. Glidelåsen foran går halvveis ned på brystet, og åpningen har en kile i G-1000 med myk fleece på innsiden. Rett ved siden av er det plassert en brystlomme, og lengre nede på magen er det en kengurulomme som kan nås både fra innsiden og utsiden av plagget. Trykknapper ved håndleddene holder plagget på plass når du beveger deg. Glidelåsglidere og detaljer er i naturfarget skinn.
Produktspesifikasjon

Vekt: 1 110 g
Vektreferanse: i størrelse S
Innerstoff: 100% polyamide
Fôr: Supreme Microloft: 100% polyester
Fôrvekt: 80 g
Kjønn: Unisex
Produktfamile: Polar
Materiale: G-1000® Original: 65% polyester, 35% cotton