Produktegenskaper
  • Ryggsekk designet for nordiske skøyter (långfärdsskridsko).
  • Nedrullet lukking.
  • Vanntett innerbag som kan brukes separat.
  • Slitesterk oppbevaringspose for skøyter er inkludert.
  • Klargjort for drikkesystem.

Vis full beskrivelse
https://media.fjallraven.no/fjr_product_feature/F53604_SS18_srqz_keb_endurance_4_21.jpg
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Tilpasses for et langt liv i naturen

Slitesterkt 
Værbeskyttelse som kan tilpasses med Greenland Wax
Pustende
Les mer
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Hvordan vokse G-1000

Greenland Wax er laget av en blanding av bivoks og parafin, og er en enkel, natur-inspirert løsning på utfordringene du møter utendørs. Flesteparten av våre G-1000 stoffer leveres ferdig vokset, men det er likevel en god ide å vite hvordan du legger på mer voks, eller fjerner den, for å tilpasse jakken din til forholdene. 
Les mer
Produktbeskrivelse
  • Unisex
  • Økologisk|Resirkulert|Fluorkarbonfri impregnering
Velutstyrt ryggsekk for skøyteturen i solid, vannavvisende G-1000 Eco med vanntett pakkepose. Mange gjennomtenkte funksjoner og sikkerhetsdetaljer gjør den til et perfekt valg på lange skøyteturer, og med avtakbare skøytedetaljer passer den også til annet friluftsliv. Blant sikkerhetsdetaljene finnes et forlengelsesbånd, en såkalt linefangerrem, som festes på skulderremmene med trykknapper og gir rask tilgang til redningslinen. I tillegg finnes også en skrittstropp som festes under bunnen på ryggsekken og med et par spenner på hoftebeltet. Skrittstroppen kan tas av hvis ryggsekken skal brukes i andre sammenhenger, eller surres inn i ett av stavfestene for å ikke være i veien. Med en løs, vanntett pakkepose har du alltid et tørt skift selv om du skulle falle uti. Pakkeposten fungerer også som flytehjelp, og den gule fargen gjør det lett å finne frem i den. Hvis du trenger å påkalle oppmerksomhet, er det lagt inn en liten fløyte i spennen på brystremmen. Hovedrommet er toppmatet og har rullelukking. Utenpå har sekken fester til teleskopstaver, et par sidelommer i netting med plass til redningsline og en større frontlomme med plass til for eksempel forsterkningsplagg. Med ryggsekken følger også et eget skøyteetui som beskytter skøytene under transport og samtidig beskytter ryggsekken mot skarpe skøytejern. Bæresystemet har en behagelig ryggplate i snø- og vannavvisende G-1000 Eco. Hoftebeltet kneppes asymmetrisk på venstre side – det gir færre detaljer midt foran som kan henge seg fast i eventuelle redningssituasjoner på isen. På hoftebeltet er det også et par lett tilgjengelige lommer til snacks og småting.
Produktspesifikasjon

Vekt: 1 320 g
Rygglengde: kort (40-49 cm)
Materiale: G-1000® Eco: 65% polyester, 5% cotton
Materiale 2: 500D 100% polyamide
Volum: 40 l
Bredde: 32 cm
Høyde: 60 cm
Dybde: 24 cm
Bæresystem: Fast
Regndekke: inkludert
Juridisk informasjon: Inneholder ikke-tekstilelementer av animalsk opprinnelse.
Kjønn: Unisex
Vedlikeholdsinstruksjoner: myk børste og lunkent vann
Miljøinformasjon: Økologisk|Resirkulert|Fluorkarbonfri impregnering