Produktegenskaper
  • Firesesongers tunneltelt med optimalisert styrke og sikkerhet for bruk under krevende forhold og tøft terreng.
  • Full høyde i hele innerteltet og det store forteltet gir komfort når man tilbringer lengre perioder inne i teltet.
  • Forteltet har to innganger, en på hver side, og god plass for lagring av utstyr.
  • Tre ekstra sterke, men lette DAC Pressfit-stenger.
  • Reveføtter med rask og hanskevennlig stangutløser.

Vis full beskrivelse
Your tent is your home in nature, so take care of it accordingly. Buy our tents from Fjällräven Online Store.

Care & Repair

Hvordan ta vare på teltet ditt

Teltet er hjemmet ditt når du er i naturen, så ta vare på det. Et elsket og ivaretatt telt er forskjellen på en natt du ønsker å huske og en natt du helst vil glemme. 
Les mer
Named after Sweden’s highest mountain, products in this range are developed for challenging treks in varying terrain.

Keb-familien

Technical Trekking

Keb er en serie med tekniske friluftsklær som er blitt utviklet for krevende fotturer der bevegelsesfrihet er like viktig som holdbarhet og beskyttelse mot ulendt terreng.

Passformen er omhyggelig planlagt ned til minste detalj, og sømmene er plassert med tanke på å redusere risikoen for hudirritasjoner.

Les mer
Produktbeskrivelse
  • Unisex
  • Fluorkarbonfri impregnering
Ekstra sterkt og sikkert tunneltelt til helårsbruk, optimalisert for tøffe forhold og krevende terreng. Full høyde i hele innerteltet og det store forteltet gjør teltlivet behagelig, spesielt når dere ligger værfast. Perfekt for avansert vintervandring og teltturer over tregrensen, men fortsatt lett nok til å kunne bæres i vandreryggsekken.

Alle materialer og detaljer er omhyggelig valgt ut fra pålitelighet og bruksegenskaper under kalde forhold. For eksempel er reguleringsmekanismer og glidelåsdragere store nok til å kunne betjenes med vinterhansker på, stormlinene har en innvevd reflekstråd og er ekstra sterke med doble justeringer, og jordsløyfene er store nok til å festes med ski eller staver når teltet slås opp i snøen. Teltpluggene er også ekstra lange og brede for å gi bedre feste i vanskelig terreng. Refleks ved ventilene og døråpningene gjør det lett å finne veien tilbake til teltet når det er mørkt.

Ytterteltet og innerteltet henger sammen, slik at innerteltet ikke blir vått når dere slår det opp i regnvær. Stangkanalene er fargekodet for enkelhets skyld og er store nok til doble teltstenger (tilbehør) for at teltet skal tåle enda kraftigere vind og mer snø på taket.

Innvendig er teltet romslig med god sittehøyde. Det ekstra store forteltet har god plass til oppbevaring av utstyr, matlaging og andre aktiviteter. To innganger gjør det lett å komme inn og ut, og det gir også mulighet til å bruke døråpningen på lesiden i dårlig vær. Klessnorer i forteltet og innerteltet i tillegg til flere nettinglommer bidrar til å holde orden på utstyret. Det er også festepunkter for et utstyrsloft (tilbehør) i innerteltet.

Store, høyt plasserte ventiler gir førsteklasses luftsirkulasjon og minimal kondens. Alle åpninger har finmasket myggnetting og kan dekkes av ytterteltet på utsiden hvis teltet skal brukes i snø eller sand. Når det er varmt, kan dørene festes i halvåpen stilling – glidelåsene har en automatisk låsefunksjon som gjør at de ikke "kryper" når det blåser kraftig – for ekstra luftsirkulasjon uten at regnet slipper inn i innerteltet. Myggnetting i dørene på ytterteltet holder de fleste insektene ute av forteltet, noe som er praktisk når du lager mat eller har med deg en firbent turkamerat.

Ytterteltet er sydd i Fjällrävens nye, tekniske TripleRip-nylonmateriale. Det har en innovativ konstruksjon som kombinerer to ulike materialvekter for optimal styrke; 40 denier øverst og forsterkninger på 70 denier nederst der slitasjen fra bakken er størst. Som alle Fjällrävens telt er Keb Endurance 2 produsert helt uten PVC-plast og giftige flammehemmere, og impregneringen er fluorkarbonfri.

Produktspesifikasjon

Vekt: 3 690 g
Vektreferanse: Total: 3690 g/Minimum: 3020 g
Personer: 2
Sesonger: 4 årstider
Pakkestørrelse: Length: 39 cm / Diam: 19 cm
Overtelt-materiale: 40D TripleRip Sil/Sil 3000 mm 100% polyamide
Materiale teltinnside: 30D Ripstop DWR 100% polyamide
Myggnetting: 20D No-see-um mesh 100% polyester
Fasthet åpen: 70D PU 10 000 mm 100% polyamide
Stangmateriale: DAC Pressfit
Stangdiameter: 10,2 mm
Leveringsomfang: DAC V-Pegs Medium
Kjønn: Unisex
Produktfamile: Keb
Miljøinformasjon: Fluorkarbonfri impregnering