Produktegenskaper
  • Tursekk med åpning øverst.
  • Perfekt for dagsturer og kortere turer.
  • Laget av robust G-1000 Eco HeavyDuty.
  • Topplokk med to lommer.
  • En glidelåslomme i front.

Vis full beskrivelse
https://media.fjallraven.no/fjr_product_feature/F27084_SS18_srqz_kaipak_28_21.jpg
https://media.fjallraven.no/fjr_product_feature/F27084_SS18_fvqy_kaipak_28_21.jpg
https://media.fjallraven.no/fjr_product_feature/F89709_FW17_fvqy_keb_gaiter_trousers_w_21.jpg
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Tilpasses for et langt liv i naturen

Slitesterkt 
Værbeskyttelse som kan tilpasses med Greenland Wax
Pustende
Les mer
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Hvordan vokse G-1000

Greenland Wax er laget av en blanding av bivoks og parafin, og er en enkel, natur-inspirert løsning på utfordringene du møter utendørs. Flesteparten av våre G-1000 stoffer leveres ferdig vokset, men det er likevel en god ide å vite hvordan du legger på mer voks, eller fjerner den, for å tilpasse jakken din til forholdene. 
Les mer
Named after Sweden’s highest mountain, products in this range are developed for challenging treks in varying terrain.

Keb-familien

Technical Trekking

Keb er en serie med tekniske friluftsklær som er blitt utviklet for krevende fotturer der bevegelsesfrihet er like viktig som holdbarhet og beskyttelse mot ulendt terreng.

Passformen er omhyggelig planlagt ned til minste detalj, og sømmene er plassert med tanke på å redusere risikoen for hudirritasjoner.

Les mer
Produktbeskrivelse
  • Unisex
  • Økologisk|Resirkulert|Fluorkarbonfri impregnering
Enkel, robust dagstursekk til friluftsliv året rundt. Laget av G-1000 HeavyDuty Eco i gjenvunnet polyester og økologisk bomull. Det slitesterke stoffet gir sekken et tidløst preg og kan vokses med Greenland Wax for å gjøre den ekstra motstandsdyktig mot fuktighet og slitasje. Meisen er behagelig med formsydde skulderremmer og en enkel hofterem som kan tas av når den ikke er i bruk.

Hovedrommet er romslig og har toppåpning med snølås øverst. Topplokket har to lommer, og det er fester til vandrestaver. I tillegg er det en glidelåslomme i front til regntøy og lignende, pluss to sidelommer. Kompresjonsremmer på sidene stabiliserer innholdet i sekken når den ikke er fullpakket. Det er en fløyte på bryststroppen, og bunnen er av slitesterk polyamid. Et regntrekk i den godt synlige sikkerhetsfargen UN Blue er inkludert.

Produktspesifikasjon

Vekt: 1 050 g
Rygglengde: kort (40-49 cm)
Materiale: G-1000® HeavyDuty Eco S: 65% polyester, 35% cotton
Materiale 2: 500D 100% polyamide
Volum: 28 l
Bredde: 28 cm
Høyde: 57 cm
Dybde: 21 cm
Bæresystem: Fast
Regndekke: inkludert
Juridisk informasjon: Inneholder ikke-tekstilelementer av animalsk opprinnelse.
Designer: Product Developer: Neal Fernandez
Designer Comment: We wanted to create a simple, uncomplicated backpack with technical details andVi ville skape en enkel, ukomplisert ryggsekk med tekniske detaljer og en virkelig behagelig meis. Kaipak er laget i vårt eget holdbare friluftsstoff G-1000 HeavyDuty Eco. Bunnen har et dobbelt lag i kraftig nylonstoff som holder fuktigheten ute når du setter fra deg ryggsekken på et fuktig underlag. a really comfortable carrying system. Kaipak is made from our own durable outdoor fabric G-1000 HeavyDuty Eco. The base has a double layer of strong nylon fabric that keeps moisture out when you place your backpack on a wet surface.
Kjønn: Unisex
Produktfamile: Keb
Vedlikeholdsinstruksjoner: skinnet må fettes|myk børste og lunkent vann
Miljøinformasjon: Økologisk|Resirkulert|Fluorkarbonfri impregnering