Produktegenskaper
  • Tursekk med åpning øverst.
  • Perfekt for dagsturer og kortere turer.
  • Laget av robust G-1000 Eco HeavyDuty.
  • Topplokk med to lommer.
  • En glidelåslomme i front.

Vis full beskrivelse
https://media.fjallraven.no/fjr_product_feature/F27084_SS18_srra_kaipak_28_21.jpg
https://media.fjallraven.no/fjr_product_feature/F27084_SS18_fvqy_kaipak_28_21.jpg
https://media.fjallraven.no/fjr_product_feature/F27084_SS18_srqz_kaipak_28_21.jpg
https://media.fjallraven.no/fjr_product_feature/F89709_FW17_fvqy_keb_gaiter_trousers_w_21.jpg
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Tilpasses for et langt liv i naturen

Slitesterkt 
Værbeskyttelse som kan tilpasses med Greenland Wax
Pustende
Les mer
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Hvordan vokse G-1000

Greenland Wax er laget av en blanding av bivoks og parafin, og er en enkel, natur-inspirert løsning på utfordringene du møter utendørs. Flesteparten av våre G-1000 stoffer leveres ferdig vokset, men det er likevel en god ide å vite hvordan du legger på mer voks, eller fjerner den, for å tilpasse jakken din til forholdene. 
Les mer
Produktbeskrivelse
  • Unisex
  • Økologisk|Resirkulert
Enkel, robust dagstursekk til friluftsliv året rundt. Laget av G-1000 HeavyDuty Eco i gjenvunnet polyester og økologisk bomull. Det slitesterke stoffet gir sekken et tidløst preg og kan vokses med Greenland Wax for å gjøre den ekstra motstandsdyktig mot fuktighet og slitasje. Meisen er behagelig med formsydde skulderremmer og en enkel hofterem som kan tas av når den ikke er i bruk.

Hovedrommet er romslig og har toppåpning med snølås øverst. Topplokket har to lommer, og det er fester til vandrestaver. I tillegg er det en glidelåslomme i front til regntøy og lignende, pluss to sidelommer. Kompresjonsremmer på sidene stabiliserer innholdet i sekken når den ikke er fullpakket. Det er en fløyte på bryststroppen, og bunnen er av slitesterk polyamid. Et regntrekk i den godt synlige sikkerhetsfargen UN Blue er inkludert.

Produktspesifikasjon

Vekt: 1050 g
Rygglengde: kort (40-49 cm)
Materiale: G-1000® HeavyDuty Eco S: 65% polyester, 35% cotton
Materiale 2: 500D 100% polyamide
Volum: 28 l
Bredde: 28 cm
Høyde: 57 cm
Dybde: 21 cm
Bæresystem: Fast
Regndekke: inkludert
Juridisk informasjon: Inneholder ikke-tekstilelementer av animalsk opprinnelse.
Designer: Product Developer: Neal Fernandez
Designer Comment: We wanted to create a simple, uncomplicated backpack with technical details andVi ville skape en enkel, ukomplisert ryggsekk med tekniske detaljer og en virkelig behagelig meis. Kaipak er laget i vårt eget holdbare friluftsstoff G-1000 HeavyDuty Eco. Bunnen har et dobbelt lag i kraftig nylonstoff som holder fuktigheten ute når du setter fra deg ryggsekken på et fuktig underlag. a really comfortable carrying system. Kaipak is made from our own durable outdoor fabric G-1000 HeavyDuty Eco. The base has a double layer of strong nylon fabric that keeps moisture out when you place your backpack on a wet surface.
Kjønn: Unisex
Vedlikeholdsinstruksjoner: skinnet må fettes|myk børste og lunkent vann
Miljøinformasjon: Økologisk|Resirkulert