Produktegenskaper
  • Anvendelig dagstursekk for fotturer eller daglig pendling.
  • Laget av slitesterk G-1000 Eco i resirkulert polyester og organisk bomull. Frontlomme med glidelås og en liten innerlomme.
  • Sidelommer som er utvidbare med stroppejusteringer.
  • Kompresjonsstropper på sidene.
  • Vatterte skulderremmer og komfortable netting i ryggpanel.

Vis full beskrivelse
https://media.fjallraven.no/fjr_product_feature/F82494_SS18_a_high_coast_wind_parka_21.jpg
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Tilpasses for et langt liv i naturen

Slitesterkt 
Værbeskyttelse som kan tilpasses med Greenland Wax
Pustende
Les mer
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Hvordan vokse G-1000

Greenland Wax er laget av en blanding av bivoks og parafin, og er en enkel, natur-inspirert løsning på utfordringene du møter utendørs. Flesteparten av våre G-1000 stoffer leveres ferdig vokset, men det er likevel en god ide å vite hvordan du legger på mer voks, eller fjerner den, for å tilpasse jakken din til forholdene. 
Les mer
From a part of Sweden that combines forest, coastal and urban environments the High Coast collection is versatile yet functional.

High Coast-familien

Lightweight Outdoor

Produktene i High Coast-familien er designet med tanke på varmt vær og sommeraktiviteter. High Coast-familien har fått navn etter Höga kusten, det vakre kystområdet i nærheten av Fjällrävens hjemby, Örnsköldsvik.
Produktene i High Coast-familien er designet med tanke på varmt vær og sommeraktiviteter, enten de foregår hjemme eller på ferieturer.

Les mer
Produktbeskrivelse
  • Unisex
  • Økologisk|Resirkulert
Lett, allsidig dagstursekk for gåturer eller pendling til fots eller sykkel. Laget av slitesterk G-1000 Eco i resirkulert polyester og organisk bomull. Bæresystemet er lett og stabilt med komfortable, vatterte skulderremmer og netting i ryggpanelet. Det er også en bryststropp med fløyte og et hoftebelte som kan lagres bak ryggpanelet når det ikke er i bruk.

Hovedrommet har glidelåsåpning og en innvendig sikkerhetslomme med nøkkel-klips. Det er også en åpen lomme som er stor nok til å romme en 15" bærbar pc, eller som kan brukes til å bære en drikkepose (ikke inkludert). En frontlomme med glidelås og en innvendig lomme har plass til ting du ønsker å ha lett tilgjengelig, og det er to sidelommer som kan utvides ved justering av remmer. Kompresjonsremmer på sidene stabiliserer innholdet av sekken når den ikke er full.

G-1000 Eco stoffet er vokset og vannavvisende. For vedvarende regn, følger det med et regntrekk som kan oppbevares i en av de innvendige lommene.

Produktspesifikasjon

Vekt: 1 150 g
Materiale: G-1000® Eco: 65% polyester, 35% cotton
Materiale 2: G-1000® HeavyDuty Eco S: 65% polyester, 35% cotton
Volum: 26 l
Bredde: 28 cm
Høyde: 44 cm
Dybde: 22 cm
Laptopetui: 15"
Bæresystem: Fast
Regndekke: inkludert
Juridisk informasjon: Inneholder ikke-tekstilelementer av animalsk opprinnelse.
Kjønn: Unisex
Produktfamile: High Coast
Vedlikeholdsinstruksjoner: myk børste og lunkent vann
Miljøinformasjon: Økologisk|Resirkulert