Produktegenskaper
  • Enkel og allsidig dagtursekk for lettere fotturer og urbane eventyr.
  • Laget av slitesterk G-1000 Eco i resirkulert polyester og organisk bomull.
  • Hovedrommet har asymmetrisk glidelåsåpning, så det er lett å få tilgang til innholdet uten å ta av seg ryggsekken.
  • Frontlomme med glidelås og en liten innerlomme.
  • Lett vatterte skulderremmer og komfortabelt ryggpanel i netting.

Vis full beskrivelse
https://media.fjallraven.no/fjr_product_feature/F82494_SS18_a_high_coast_wind_parka_21.jpg
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Tilpasses for et langt liv i naturen

Slitesterkt 
Værbeskyttelse som kan tilpasses med Greenland Wax
Pustende
Les mer
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Hvordan vokse G-1000

Greenland Wax er laget av en blanding av bivoks og parafin, og er en enkel, natur-inspirert løsning på utfordringene du møter utendørs. Flesteparten av våre G-1000 stoffer leveres ferdig vokset, men det er likevel en god ide å vite hvordan du legger på mer voks, eller fjerner den, for å tilpasse jakken din til forholdene. 
Les mer
From a part of Sweden that combines forest, coastal and urban environments the High Coast collection is versatile yet functional.

High Coast-familien

Lightweight Outdoor

Produktene i High Coast-familien er designet med tanke på varmt vær og sommeraktiviteter. High Coast-familien har fått navn etter Höga kusten, det vakre kystområdet i nærheten av Fjällrävens hjemby, Örnsköldsvik.
Produktene i High Coast-familien er designet med tanke på varmt vær og sommeraktiviteter, enten de foregår hjemme eller på ferieturer.

Les mer
Produktbeskrivelse
  • Unisex
  • Økologisk|Resirkulert
Enkel og allsidig dagstursekk som passer like godt til lette gåturer som utflukter i urbane strøk. Laget av slitesterk G-1000 Eco i resirkulert polyester og organisk bomull, med lett vatterte skulderremmer og netting i ryggpanel for ekstra komfort.

Hovedrommet har en sikkerhetslomme med nøkkel-klips så vel som en lomme for vannpose (ikke inkludert) med en åpning for drikkeslangen. Glidelåsåpningen er asymmetrisk; den går lenger ned på siden for å gi lett tilgang til innholdet i hovedrommet når sekken henger over en skulder. Frontlomme med glidelås og lomme på innsiden for lagring av små ting, det finnes også en sidelomme for drikkeflaske ol. Bryststropp med fløyte og et enkelt hoftebelte som kan tas av når det ikke behøves.

G-1000 Eco stoffet er vokset og vannavvisende. For vedvarende regn, følger det med et regntrekk som kan oppbevares i en av de innvendige lommene.

Produktspesifikasjon

Vekt: 600 g
Materiale: G-1000® Eco: 65% polyester, 35% cotton
Materiale 2: G-1000® HeavyDuty Eco S: 65% polyester, 35% cotton
Volum: 20 l
Bredde: 25 cm
Høyde: 39 cm
Dybde: 21 cm
Bæresystem: Fast
Regndekke: inkludert
Juridisk informasjon: Inneholder ikke-tekstilelementer av animalsk opprinnelse.
Kjønn: Unisex
Produktfamile: High Coast
Vedlikeholdsinstruksjoner: myk børste og lunkent vann
Miljøinformasjon: Økologisk|Resirkulert