Søk produkt:

Stormkjøkken-rype

3–4 porsjoner

1 ¼ kopp kantareller
1 løk
Brystfileter av to ryper
Smør
Salt og pepper
Litt fløte
Noen få einerbær
Litt viltkraft
En pakke ruccolasalat
Maisbrød 

Sauter kantarell og løk i smør; smak til med salt og pepper. Skjær rypefiletene i små terninger og brun dem lett i smør; smak til med salt og pepper. Hell over litt fløte, et par knuste einerbær og litt viltkraft. Rypegryten er nå klar til servering. 

Evelina Åslund serverer sin "Stormkjøkkenrype" på en seng av ruccolasalat i maisbrød.

For å motta din leveranse før jul, bestill innen: 2015-12-11T15:00 Utvidet julereturperiode frem til 15. januar 2016 for bestillinger gjort mellom 20. november og 31. desember 2015.