Søk produkt:

Elgrulader med tyttebær-chutney

(4 porsjoner)

700 g lårtunge av elg
150 g blåmuggost
Kantareller
Persille
Smør til sautering
300 ml fløte  

Sauter kantarellene i smør. Renskjær kjøttet og skjær det i svært tynne skiver. Legg dem utover en skjærefjøl. La dem hvile litt. Skjær osten i like mange biter som du har kjøttskiver. Krydre kjøttet med salt og pepper. Legg en ostebit, litt persille og litt sopp på hver kjøttskive og rull den sammen. Brun ruladene i smør, og lag deretter en saus av stekekraft og fløte, som ruladene kan trekke i en halv time.

Serveres med poteter og tyttebærchutney.

Tyttebærchutney 

Varm opp bær og sukker i litt olje. Tilsett ingefær og eddik; kok opp og avkjøl.

For å motta din leveranse før jul, bestill innen: 2015-12-11T15:00 Utvidet julereturperiode frem til 15. januar 2016 for bestillinger gjort mellom 20. november og 31. desember 2015.