Søk produkt:

Vårt produktløfte

Med Fjällrävens produkter kan du nyte naturen uten å måtte bekymre deg om utstyret. Vårt produktløfte er basert på seks viktige prinsipper – det følgende er hva du kan forvente når du kjøper noe fra oss.

Funksjonalitet

Fjällräven har omfattende erfaring med produksjon av funksjonelt utstyr for alle typer friluftsaktiviteter. Vi var blant de første til å teste produktene våre i variable klimasoner, fra Grønland til de fuktige regnskogene i Brasil. Ventilasjonsåpninger, plassering av lommer, materialvalg – alt er basert på mange års erfaring og grundig utprøving under varierende forhold.

Holdbarhet

Når du kjøper noe fra Fjällräven, kan du være sikker på at du ikke trenger å kjøpe en erstatning på svært lang tid. Johan Skullman, som er ansvarlig for testingen, leder gruppen som utsetter alle våre produkter for flere belastninger i løpet av noen få måneder, enn andre ville ha gjort på mange år.

Den lange levetiden avhenger av mange faktorer – produksjonserfaring, overlegent materialvalg og produktutforming samt streng kvalitetskontroll gjennom hele produksjonskjeden.

Tidløshet

Når vi utvikler produkter, gjør vi det på en slik måte at du kan bruke dem og være glad i dem, år ut og år inn uten å bli lei av dem. I stedet for å følge trender satser vi helt og fullt på funksjon, og våre designer er enkle og tidløse. Produktenes utseende springer alltid ut fra praktisk bruk, noe som til syvende og sist teller mer i friluftsaktiviteter.

Pålitelighet

Vårt utstyr skal kunne brukes på steder der du ikke har råd til å gjøre feil. Det er derfor vi streber etter å velge materialer og løsninger som gir et sikkert og pålitelig produkt. Og det er derfor alle våre produkter blir testet, båret og brukt av erfarne testgrupper før vi sender dem ut på markedet. Vi får også tekstillaboratorier til å teste slitestyrke, rivestyrke og en rekke andre faktorer slik at vi er helt sikre på at alle komponenter holder det samme høye nivået av teknisk ytelse. 

Brukervennlighet

Våre produkter skal være enkelt å håndtere når du har satt deg inn i hvordan de skal brukes. Det spiller mindre rolle hvor smarte funksjoner produktene har hvis de er vanskelige å bruke på utsatte steder eller i dårlig vær. Det er derfor våre telt, for eksempel, ikke bare er stabile, men også enkle å sette opp hvis du blir overrasket av et plutselig uvær.

Anvendelighet

En av grunnene til å tilbringe tid ute i naturen er den utrolige variasjonen den har å by på. Den ene dagen blåser det stiv kuling; dagen etter skinner solen fra en skyfri, blå himmel. Naturens mangfold gjenspeiles også i våre produkter, som vi utformer slik at de både fungerer under forskjellige værforhold og kan brukes til en rekke forskjellige aktiviteter.

For eksempel kan det slitesterke g-1000-materialet tilpasses ved hjelp av Greenland Wax, slik at plaggene kan brukes i både kalde klimasoner og i tropiske omgivelser. Og våre ryggsekker er fullt ut justerbare, slik at de kan brukes av forskjellige personer og tilpasses for komfort. Avtakbare topplokk som også kan brukes som hoftevesker på kortere turer, og bukser med avtakbare ben er ytterligere eksempler på designløsninger som bidrar til anvendelighet i mange situasjoner.