Søk produkt:

Alle veier fører til Fjällräven

Til forskjell fra andre produsenter av jaktutstyr har vi ekstremt lang erfaring med vandring, overlevelse og livet til fjells og ellers i naturen. Som jeger har du mye å oppdage i hele Fjällräven-sortimentet. 

Og til forskjell fra andre produsenter av friluftsklær er vi også jegere. Vi ser ingen stor motsetning mellom de to, men vi bruker vår egen bakgrunn som jegere til å utvikle utstyr som er stille, varmt og oppfyller spesifikke kriterier. På jaktposten, til støkkjakt eller under middagen.  

Fjällräven er et svensk selskap som har utviklet utstyr for skandinaviske forhold siden 1960. Jakt kan imidlertid foregå på utallige måter, avhengig av hvor i verden du befinner deg. Men akkurat som på vandreturene tar vi med oss de svenske måtene å gjøre ting på – fordi vi tror de fungerer over hele verden. 

Uansett hvor du er, er det en rekke grunnleggende behov som er felles for alle former for friluftsliv. Funksjonalitet. Holdbarhet. Pålitelighet. Tidløshet. Varme. Ventilasjon. Stil. Bærekraft. Og vi er eksperter på disse områdene. 

For å motta din leveranse før jul, bestill innen: 2015-12-11T15:00 Utvidet julereturperiode frem til 15. januar 2016 for bestillinger gjort mellom 20. november og 31. desember 2015.