Produktegenskaper
  • Vind- og vanntett jaktbukse i G-1000 Eco med Hydratic-fôr.
  • Toveis ventilasjonsglidelåser fra hofte til kne, og glidelåser langs leggene for ventilasjon og for lettere å kunne den av og på
  • To store benlommer.
  • Knivlomme.
  • Håndlommer og baklommer med klaffer.

Vis full beskrivelse
https://media.fjallraven.no/fjr_product_feature/F90839_FW18_a_vaermland_woolterry_half_zip_w_21.jpg
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Tilpasses for et langt liv i naturen

Slitesterkt 
Værbeskyttelse som kan tilpasses med Greenland Wax
Pustende
Les mer
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Hvordan vokse G-1000

Greenland Wax er laget av en blanding av bivoks og parafin, og er en enkel, natur-inspirert løsning på utfordringene du møter utendørs. Flesteparten av våre G-1000 stoffer leveres ferdig vokset, men det er likevel en god ide å vite hvordan du legger på mer voks, eller fjerner den, for å tilpasse jakken din til forholdene. 
Les mer
Functional hunting, classic in style, durable construction

Värmland-familien

Funksjonell jakt

Å sitte stille betyr alt annet enn uvirksomhet. For de lange dagene da alt eller ingenting kan skje, har vi utviklet Värmland– robust bekledning med jakker og bukser som holder deg varm og komfortabel uansett hva været finner på.
Les mer
Produktbeskrivelse
  • Herre
  • Resirkulert|Økologisk
Slitesterk, vanntett jaktbukse i G-1000 Eco av gjenvunnet polyester og økologisk bomull. Fôret med Hydratic, som holder regnet ute og ventilerer ut kroppsfuktighet. Et slitesterkt og anvendelig jaktplagg, som er like komfortabelt i de lange timene du tilbringer i ro på post, som når viltet med ett kommer til syne og aktivitetsnivået stiger.

Snittet er teknisk, men samtidig romslig, så det er nok av plass til isolerende lag under. Forsterkede felt i linningen sørger for sikkert feste av bukseseler. Buksen har to romslige benlommer, den høyre med ekstra rom til en kniv eller øks, i tillegg til stikklommer og baklommer. Ventilasjonsglidelåser fra hofter til knær og nedover leggene slipper ut overflødig varme, og sistnevnte gjør det også enklere å ta buksen av og på. Formsydde knær med lommer til kneputer (tilbehør) for ekstra varme og komfort når du sitter på knærne.

Perfekt sammen med forsterkningsbuksen Värmland Padded Trousers (90593), som kan kneppes fast som et innvendig lag på jaktturer i høst- og vinterkulden.

Produktspesifikasjon

Vekt: 920 g
Passform: Regular Fit
Yttermateriale: G-1000 Eco: 65% polyester, 35% cotton
Liv: Middels midje
Lommer: Knivlomme
Forhåndstilpassede knær: Ja
Juridisk informasjon: Inneholder ikke-tekstilelementer av animalsk opprinnelse.
Kjønn: Herre
Produktfamile: Värmland
Miljøinformasjon: Resirkulert|Økologisk
Materiale: G-1000 Eco: 65% polyester, 35% cotton