Produktegenskaper
  • Vind- og vanntett trelags jaktbukse.
  • Laget av slitesterkt, men likevel lettvektig Eco-shell i polyester (delvis resirkulert) med fluorkarbonfri DWR-behandling.
  • Toveis ventilasjonsglidelåser fra hofte til kne, og glidelåser langs leggene for ventilasjon og for lettvint av- og påkledning.
  • To store benlommer.
  • Knivlomme.

Vis full beskrivelse
https://media.fjallraven.no/fjr_product_feature/F90839_FW18_a_vaermland_woolterry_half_zip_w_21.jpg
Eco-Shell is our own, tough and breathable material made from recycled polyester. PFC-free and climate compensated. Buy Eco-Shell products from Fjällräven Online Store.

Eco-Shell

Vanntett, pustende og bærekraftig

 Impregnering fri for PFC
Laget av resirkulert polyester
Lett og hindrer ikke bevegelse
Les mer
Waterproof, breathable and sustainable. Explore our Eco-Shell products from Fjällräven Online Store.

Care & Repair

Hvordan ta vare på Eco-Shell

​Impregneringen vi bruker på vårt Eco-Shell-utstyr forsvinner gradvis ved bruk og vask. Du vil se at det er på tide påføre mer når vannet ikke lenger vil legge seg i dråper på ytterstoffet; i stedet vil det trekke inn.
Les mer
Functional hunting, classic in style, durable construction

Värmland-familien

Funksjonell jakt

Å sitte stille betyr alt annet enn uvirksomhet. For de lange dagene da alt eller ingenting kan skje, har vi utviklet Värmland– robust bekledning med jakker og bukser som holder deg varm og komfortabel uansett hva været finner på.
Les mer
Produktbeskrivelse
  • Herre
  • Resirkulert
Vind- og vanntett trelags skallbukse for jaktturer året rundt. Laget av Eco-Shell, som har førsteklasses pusteegenskaper og beskytter mot vær og vind, med lavest mulig miljøpåvirkning. Komfortabel og lydløs for lange dager med venting i stillhet – men også lett og tilstrekkelig fleksibel til å gi full bevegelsesfrihet når tempoet øker.

Modellen har et teknisk snitt som er romslig nok for varme, isolerende lag under. Forsterkede felt for sikkert feste av bukseseler. Stikklommer, baklommer og to romslige benlommer, den høyre med ekstra rom til en kniv eller øks.

Ventilasjonsglidelåser fra hofter til knær og nedover leggene slipper ut overflødig varme, og sistnevnte gjør det også enklere å ta buksen av og på. Formsydde knær med lommer til kneputer (tilbehør) for ekstra varme og komfort når du sitter på knærne.

Perfekt sammen med forsterkningsbuksen Värmland Padded Trousers (90593), som kan kneppes fast som et innvendig lag på jaktturer i høst- og vinterkulden.

Produktspesifikasjon

Vekt: 580 g
Yttermateriale: 100% polyester
Membran: 100% polyester
Lommer: Knivlomme
Forhåndstilpassede knær: Ja
Pusteegenskaper: 26000 g/m²/24h
Vannsøyle: 30000 mm
Juridisk informasjon: Inneholder ikke-tekstilelementer av animalsk opprinnelse.
Kjønn: Herre
Produktfamile: Värmland
Miljøinformasjon: Resirkulert
Materiale: 100% polyester