Produktegenskaper
  • Vind- og vanntett tre-lags jaktjakke.
  • Laget av slitesterkt, men likevel lettvektig Eco-Shell i polyester (delvis resirkulert) med fluorkarbonfri DWR-behandling.
  • Tettsittende, skjulbar hette.
  • Toveis glidelås foran med beskyttende klaff og trykknapper.
  • Ventilasjonsåpninger med glidelås under armene.

Vis full beskrivelse
https://media.fjallraven.no/fjr_product_feature/F90839_FW18_a_vaermland_woolterry_half_zip_w_21.jpg
Eco-Shell is our own, tough and breathable material made from recycled polyester. PFC-free and climate compensated. Buy Eco-Shell products from Fjällräven Online Store.

Eco-Shell

Vanntett, pustende og bærekraftig

 Impregnering fri for PFC
Laget av resirkulert polyester
Lett og hindrer ikke bevegelse
Les mer
Waterproof, breathable and sustainable. Explore our Eco-Shell products from Fjällräven Online Store.

Care & Repair

Hvordan ta vare på Eco-Shell

​Impregneringen vi bruker på vårt Eco-Shell-utstyr forsvinner gradvis ved bruk og vask. Du vil se at det er på tide påføre mer når vannet ikke lenger vil legge seg i dråper på ytterstoffet; i stedet vil det trekke inn.
Les mer
Functional hunting, classic in style, durable construction

Värmland-familien

Funksjonell jakt

Å sitte stille betyr alt annet enn uvirksomhet. For de lange dagene da alt eller ingenting kan skje, har vi utviklet Värmland– robust bekledning med jakker og bukser som holder deg varm og komfortabel uansett hva været finner på.
Les mer
Produktbeskrivelse
  • Herre
  • Klimakompensert|Resirkulert
I en Värmland Eco-Shell Jacket er det null problem å holde seg årvåken selv om været skifter fra fuktig morgentåke til vedvarende regn. Skalljakken er sydd i trelags Eco-Shell for høyest mulig funksjonalitet med lavest mulig miljøpåvirkning. Materialet er delvis gjenvunnet polyester, som er lett, slitesterkt og ikke rasler. I tillegg kan det strekkes i fire retninger og gir førsteklasses bevegelsesfrihet. Førsteklasses pusteegenskaper betyr at kroppsfuktighet som bygges opp når du er i aktivitet, blir ventilert ut.

Modellen har et teknisk, godt gjennomarbeidet snitt som er romslig nok for isolerende lag under. En rekke praktiske funksjoner betyr at du får mest mulig ut av dagen; for eksempel den lett tilgjengelige ammunisjonslommen med glidelås på venstre erme, som gjør at du kan lade om fort uten å måte skifte stilling. I tillegg er det to vertikale brystlommer med glidelås og to store belglommer med rom til ekstra kuler og haglpatroner. En radio klipses til festet på venstre skulder, og det er en sikkerhetsoransje hette som kan rulles inn i kragen.

Glidelåsen foran er toveis og skjult under en beskyttende klaff. Overflødig varme kan slippes ut gjennom ventilasjonsåpningene med glidelås i sidene; du kan også stikke hendene i dem når du er kald på fingrene. Det er snøring i livet, og mansjettene justeres med knapper.

Produktspesifikasjon

Vekt: 930 g
Membran: 100% polyester
Pusteegenskaper: 26000 g/m²/24h
Vannsøyle: 30000 mm
Juridisk informasjon: Inneholder ikke-tekstilelementer av animalsk opprinnelse.
Kjønn: Herre
Produktfamile: Värmland
Vedlikeholdsinstruksjoner: fluorkarbonfri impregnering etter vask|bruk ikke tøymykner|vaskes separat
Miljøinformasjon: Klimakompensert|Resirkulert
Materiale: Eco-Shell 3-layer Ripstops Stretch: 100% polyester