Produktegenskaper
  • Durable trekking trousers in hardwearing G-1000 HeavyDuty.
  • The fabric is wind and water resistant, and ventilates out moisture.
  • Spacious leg pocket with phone pocket inside.
  • Buttoned fly.

Vis full beskrivelse
https://media.fjallraven.no/fjr_product_feature/F82889_SS18_srqz_trousers_no_26_m_21.jpg
https://media.fjallraven.no/fjr_product_feature/F82889_SS18_fvqx_trousers_no_26_m_21.jpg
https://media.fjallraven.no/fjr_product_feature/F82889_SS18_srra_trousers_no_26_m_21.jpg
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Tilpasses for et langt liv i naturen

Slitesterkt 
Værbeskyttelse som kan tilpasses med Greenland Wax
Pustende
Les mer
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Hvordan vokse G-1000

Greenland Wax er laget av en blanding av bivoks og parafin, og er en enkel, natur-inspirert løsning på utfordringene du møter utendørs. Flesteparten av våre G-1000 stoffer leveres ferdig vokset, men det er likevel en god ide å vite hvordan du legger på mer voks, eller fjerner den, for å tilpasse jakken din til forholdene. 
Les mer
Numbers is a series of outdoor clothing which you can rely on in surroundings where there is no margin for error.

Numbers-serien

Holdbarhet for fremtidige generasjoner

Med Numbers -serien har vi satt ut i livet et konsept for friluftsklær av ypperste kvalitet. Alle materialer og detaljer er omhyggelig valgt for å gi minst mulig miljøpåvirkning og for å sikre at plaggene tåler mange og lange turer i villmarken. Numbers-plaggene er også konstruert slik at det er enkelt å reparere og erstatte utsatte deler som kanskje slites ut raskere enn resten av plagget.

Les mer
Produktbeskrivelse
  • Herre
Trousers No. 26 er en slitesterk turbukse for lange dager ute i det fri, men passer også på reiser og mer hverdagslige sammenhenger. Skjæringen med en ekstra stoffkile i skrittet er behagelig både når du går og når du sitter, for eksempel i en basecamp. Tredobbel søm bak for ekstra slitestyrke. Flere lommer gir praktisk oppbevaring av kart og utstyr, for eksempel den store benlommen med lokk og belg nede og på siden og en liten mobillomme inni. I tillegg har den to håndlommer og to baklommer med trykknapper. Knepping i gylfen.

Buksen er sydd i ekstra kraftig G-1000 HeavyDuty som tåler vind og regn. Materiale og detaljer er valgt for å minimere innvirkningen på miljøet – for eksempel er de fleste skinndetaljene laget av anvendt overskuddsmateriale – og for at det skal være enkelt å bytte utsatte deler etter flere års bruk.

Produktspesifikasjon

Vekt: 780 g
Vektreferanse: i størrelse 48
Passform: Normal passform
Liv: Middels midje
Lommer: Kartlomme
Forsterkninger: Ja
Forhåndstilpassede knær: Ja
Benavslutning: Fastlengde|Justerbar benavslutning
Juridisk informasjon: Inneholder ikke-tekstilelementer av animalsk opprinnelse.
Kjønn: Herre
Produktfamile: Numbers
Materiale: G-1000® HeavyDuty: 65% polyester, 35% cotton