Produktegenskaper
  • Mangesidig reisevest med rent design og smarte oppbevaringslommer.
  • Laget av svært ventilerende G-1000 Air med forsterkninger i G-1000 Lite Eco.
  • Fast hette som kan pakkes bort i kragen.
  • Brystlommer i vinkel med glidelås.
  • To vertikale håndlommer, pluss to lommer som åpnes øverst med klaffer lavere foran, alle med glidelåser.

Vis full beskrivelse
https://media.fjallraven.no/fjr_product_feature/F81528_FW18_a_sipora_shade_trousers_m_21.jpg
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Tilpasses for et langt liv i naturen

Slitesterkt 
Værbeskyttelse som kan tilpasses med Greenland Wax
Pustende
Les mer
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Hvordan vokse G-1000

Greenland Wax er laget av en blanding av bivoks og parafin, og er en enkel, natur-inspirert løsning på utfordringene du møter utendørs. Flesteparten av våre G-1000 stoffer leveres ferdig vokset, men det er likevel en god ide å vite hvordan du legger på mer voks, eller fjerner den, for å tilpasse jakken din til forholdene. 
Les mer

Travel-serien

Discover more

Å komme seg dit teller like mye som det å være der. Eventyr venter på deg like bortenfor horisonten. Fjällrävens nye Travel Collection gjør reisen din til en enklere opplevelse.
Les mer
Produktbeskrivelse
  • Herre
  • Økologisk|Resirkulert
Allsidig reisevest med enkelt design og flere smarte lommer. Laget av lett, svært ventilerende G-1000 Air i resirkulert polyester og organisk bomull, og forsterket med G-1000 Lite Eco på utsatte områder. Et praktisk alternativ til en jakke når du reiser i varme klima; det er fortsatt plass til alt du behøver å ha lett tilgjengelig, men den er lettere og har bedre ventilasjon.

En praktisk hette beskytter mot vind, virvlende sand og lignende, og kan foldes inn i kraven når den ikke brukes. Det er to litt skrå brystlommer pluss to vertikale håndlommer lenger nede, så vel som to lommer med åpning på toppen med klaffer – alle har glidelås. For verdifulle gjenstander, finnes det en indre sikkerhetslomme som kan tas av og bringes med når vesten henges opp. Toveis glidelås med en innvendig beskyttende klaff i front og snøre for justering langs kanten.

Produktspesifikasjon

Vekt: 410 g
Vektreferanse: i størrelse M
Kjønn: Herre
Produktfamile: Travel
Miljøinformasjon: Økologisk|Resirkulert
Materiale: G-1000® Air: 65% polyester, 35% cotton
Materiale 2: G-1000® Lite Eco: 65% polyester, 35% cotton