Produktegenskaper
  • Venstre bærestykke med glidelås som dekker to nettingbrystlommer.
  • Høyre brystlomme med glidelås.
  • To innvendige brystlommer med glidelås.
  • Avtakbar innvendig sikkerhetslomme som kan tas ut og til å ta med seg når man tar av jakken.
  • Ventilasjon i bærestykket på ryggen.

Vis full beskrivelse
https://media.fjallraven.no/fjr_product_feature/F81528_FW18_a_sipora_shade_trousers_m_21.jpg
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Tilpasses for et langt liv i naturen

Slitesterkt 
Værbeskyttelse som kan tilpasses med Greenland Wax
Pustende
Les mer
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Hvordan vokse G-1000

Greenland Wax er laget av en blanding av bivoks og parafin, og er en enkel, natur-inspirert løsning på utfordringene du møter utendørs. Flesteparten av våre G-1000 stoffer leveres ferdig vokset, men det er likevel en god ide å vite hvordan du legger på mer voks, eller fjerner den, for å tilpasse jakken din til forholdene. 
Les mer

Travel-serien

Discover more

Å komme seg dit teller like mye som det å være der. Eventyr venter på deg like bortenfor horisonten. Fjällrävens nye Travel Collection gjør reisen din til en enklere opplevelse.
Les mer
Produktbeskrivelse
  • Herre
  • Økologisk|Resirkulert
Klassisk, ren stil og vel gjennomtenkt oppbevaring gjør Travellers Jacket perfekt for lengre turer; like passende til hotellbaren og flyplass-lounger, som den passer til lengre gåturer langs buktende stier i jungelen. Det er lommer for så og si alt, alle plassert for enkel tilgang; som den innvendige nettinglommen gjemt under åket på venstre side, eller den vertikale brystlommen på høyre side. Den innvendige sikkerhetslommen er enda en smart detalj – den kan du ta med deg når jakken henges opp. To håndlommer og to innvendige lommer - alle med glidelås – har rom for minnekort, solkrem og alt annet du trenger i løpet av dagen.

Modellen rekker ned til hoften med ventilering ved ryggens åk. Det er en hette for kaldere vær, men den kan rulles opp og pakkes inn i kraven når den ikke behøves. Toveis glidelås i front med utvendig beskyttelsesklaff. Et snøre kan brukes til å justere den nedre kanten.

Laget av slitesterk G-1000 Lite Eco i resirkulert polyester og organisk bomull. Materialet er slitesterkt, ventilerende og kan motstå korte regnfall. Den tørker raskt om den blir våt.

Produktspesifikasjon

Vekt: 640 g
Vektreferanse: i størrelse M
Juridisk informasjon: Inneholder ikke-tekstilelementer av animalsk opprinnelse.
Kjønn: Herre
Produktfamile: Travel
Miljøinformasjon: Økologisk|Resirkulert
Materiale: G-1000® Lite Eco: 65% polyester, 35% cotton