Produktegenskaper
  • Turshorts for høy aktivitet i slitesterk G-1000 Eco med forsterkninger i G-1000 HD i skrittet, på baklommer og bunnen av frontlommene.
  • Snitt for å sitte komfortabelt, både når man går og setter seg på huk, den har også en skrittkile for økt bevegelsesfrihet.
  • To store benlommer med belg på bunnen, og side med intern telefonlomme.
  • En utstyrslomme.
  • To håndlommer og to baklommer med trykknapp.

Vis full beskrivelse
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Tilpasses for et langt liv i naturen

Slitesterkt 
Værbeskyttelse som kan tilpasses med Greenland Wax
Pustende
Les mer
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Hvordan vokse G-1000

Greenland Wax er laget av en blanding av bivoks og parafin, og er en enkel, natur-inspirert løsning på utfordringene du møter utendørs. Flesteparten av våre G-1000 stoffer leveres ferdig vokset, men det er likevel en god ide å vite hvordan du legger på mer voks, eller fjerner den, for å tilpasse jakken din til forholdene. 
Les mer
Numbers is a series of outdoor clothing which you can rely on in surroundings where there is no margin for error.

Numbers-serien

Holdbarhet for fremtidige generasjoner

Med Numbers -serien har vi satt ut i livet et konsept for friluftsklær av ypperste kvalitet. Alle materialer og detaljer er omhyggelig valgt for å gi minst mulig miljøpåvirkning og for å sikre at plaggene tåler mange og lange turer i villmarken. Numbers-plaggene er også konstruert slik at det er enkelt å reparere og erstatte utsatte deler som kanskje slites ut raskere enn resten av plagget.

Les mer
Produktbeskrivelse
  • Herre
  • Økologisk|Resirkulert
Funksjonell turshorts for lange friluftseventyr og turer i krevende terreng. Skåret for å sitte godt, med ekstra stoffkile i skrittet for optimal bevegelsesfrihet – både når du går, klatrer og står på huk.

To store benlommer har plass til kart og kompass, og den høyre har innerlomme for GPS eller mobiltelefon. I tillegg er det lomme for multiverktøy, håndlommer og baklommer med lommeklaff og knepping. Midjevidden reguleres smidig fra innsiden. Gylf med knapper.

Shortsen er sydd i vind- og vannavvisende G-1000 Eco med gjenvunnet polyester og økologisk bomull og med ekstra kraftig G-1000 HeavyDuty på innsiden av bena og nedentil på benlommene. Som med alle Numbers-plaggene er materiale og detaljer valgt for å minimere innvirkningen på miljøet, og for at det skal være enkelt å bytte ut utsatte deler etter flere års bruk.

Produktspesifikasjon

Vekt: 558 g
Vektreferanse: i størrelse 48
Passform: Normal passform
Liv: Middels midje
Lommer: Kartlomme
Forsterkninger: Ja
Juridisk informasjon: Inneholder ikke-tekstilelementer av animalsk opprinnelse.
Kjønn: Herre
Produktfamile: Numbers
Miljøinformasjon: Økologisk|Resirkulert
Materiale: G-1000® Eco: 65% polyester, 35% cotton
Materiale 2: G-1000® HeavyDuty: 65% polyester, 35% cotton