Produktegenskaper
  • Holdbar vinterjakke i G-1000 Eco (resirkulert polyester/økologisk bomull) med 3-i-1-funksjonalitet.
  • Et allsidig vinterplagg for hverdagens friluftsliv.
  • Avtakbar innerjakke som kan brukes separat.
  • Innerjakke laget av føyelig, resirkulert polyamide og isolert med 80 g/kvm G-loft Supreme.
  • Innerjakke med krage og to håndlommer.

Vis full beskrivelse
https://media.fjallraven.no/fjr_product_feature/F81893_FW17_a_oevik_cardigan_21.jpg
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Tilpasses for et langt liv i naturen

Slitesterkt 
Værbeskyttelse som kan tilpasses med Greenland Wax
Pustende
Les mer
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Hvordan vokse G-1000

Greenland Wax er laget av en blanding av bivoks og parafin, og er en enkel, natur-inspirert løsning på utfordringene du møter utendørs. Flesteparten av våre G-1000 stoffer leveres ferdig vokset, men det er likevel en god ide å vite hvordan du legger på mer voks, eller fjerner den, for å tilpasse jakken din til forholdene. 
Les mer
With classic Fjällräven styling and materials, Övik products are perfect for everyday use.

Övik-familien

Traditional Outdoor

Övik er kallenavnet på Fjällrävens hjemby Örnsköldsvik. Denne nordlige kystbyen står på UNESCOs verdensarvliste under området Höga Kusten, og byen og dens naturskjønne omgivelser inspirerer til aktivt friluftsliv. Naturligvis har Övik også vært en inspirasjon for oss da vi skapte Övik-familien av funksjonelle og anvendelige produkter til generelt friluftsliv.
Les mer
Produktbeskrivelse
  • Herre
  • Resirkulert|Økologisk
Varm og slitesterk vinterjakke som også er to lettere jakker til vår- og høstbruk. Innerjakken er er vattert med syntetisk fyll, og kan tas ut ved å åpne en glidelås og brukes separat som en lett jakke. Ytterjakken er laget i vind- og vannavstøtende G-1000 Eco (gjenvunnet polyester og økologisk bomull) og er også flott å bruke for seg på varmere dager. Perfekt som en anvendelig hverdagsjakke, og akkurat like nyttig når du driver med friluftsliv på fritiden.

Modellen er hoftelang og har en fast, justerbar hette og en toveis glidelås som er skjult bak en beskyttende klaff. To håndlommer med doble åpninger nederst på forstykket; én med toppåpning og klaff, og én vertikal åpning med glidelås. Innsiden av ytterjakken har nettingfôr.

Innerjakken er laget i smidig, gjenvunnet polyamid og vattert med Fjällrävens syntetiske isolasjonsmateriale G-Loft Supreme, som kjennes ut som dun og gir førsteklasses isolasjon. Den har ribbestrikket krage og to åpne stikklommer.

Du kan lett gjøre G-1000-stoffet mer vind- og vannavstøtende med Greenland Wax, noe som også forlenger ytterligere levetiden til et allerede holdbart plagg.

Produktspesifikasjon

Vekt: 1150 g
Yttermateriale: G-1000 Eco: 65% polyester, 35% cotton
Innerstoff: 100% polyamide
Fôr: G-Loft Supreme: 100% Polyester
Kjønn: Herre
Produktfamile: Övik
Miljøinformasjon: Resirkulert|Økologisk
Materiale: G-1000 Eco: 65% polyester, 35% cotton