Produktegenskaper
  • Wind- and water-resistant G-1000 Eco that ventilates well.
  • Clever gaiter function allows trousers to be adapted to suit weather and terrain.
  • Zippers from hips to knees to release excess heat.
  • 65% recycled polyester, 35% organic cotton.

Vis full beskrivelse
https://media.fjallraven.no/fjr_product_feature/7392158942923_FW18_a_gaiter_trousers_no_1_m_21.jpg
https://media.fjallraven.no/fjr_product_feature/7392158942923_FW18_fvqz_gaiter_trousers_no_1_m_21.jpg
https://media.fjallraven.no/fjr_product_feature/7392158942923_FW18_fvra_gaiter_trousers_no_1_m_21.jpg
https://media.fjallraven.no/fjr_product_feature/F83253_SS18_srra_gaiter_trousers_no_1_m_21.jpg
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Tilpasses for et langt liv i naturen

Slitesterkt 
Værbeskyttelse som kan tilpasses med Greenland Wax
Pustende
Les mer
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Hvordan vokse G-1000

Greenland Wax er laget av en blanding av bivoks og parafin, og er en enkel, natur-inspirert løsning på utfordringene du møter utendørs. Flesteparten av våre G-1000 stoffer leveres ferdig vokset, men det er likevel en god ide å vite hvordan du legger på mer voks, eller fjerner den, for å tilpasse jakken din til forholdene. 
Les mer
Numbers is a series of outdoor clothing which you can rely on in surroundings where there is no margin for error.

Numbers-serien

Holdbarhet for fremtidige generasjoner

Med Numbers -serien har vi satt ut i livet et konsept for friluftsklær av ypperste kvalitet. Alle materialer og detaljer er omhyggelig valgt for å gi minst mulig miljøpåvirkning og for å sikre at plaggene tåler mange og lange turer i villmarken. Numbers-plaggene er også konstruert slik at det er enkelt å reparere og erstatte utsatte deler som kanskje slites ut raskere enn resten av plagget.

Les mer
Produktbeskrivelse
  • Herre
  • Økologisk|Resirkulert|Fluorkarbonfri impregnering
Gaiter Trousers No. 1 er en avansert turbukse for lange friluftseventyr, hele året. En innovativ gamasjefunksjon gir store muligheter for å tilpasse buksen etter ulike værforhold og terrengtyper. I varmt vær kan den nederste delen av bena tas av for å gjøre buksen om til shorts, akkurat som på en vanlig bukse med glidelås på bena. Den delen som tas av, har snorjustering i legghøyde som sammen med støvelkroken i falden nederst gjør den om til en gamasje som beskytter bena i tettbevokst terreng, enten det er fjell eller jungel. I kjøligere vær kan buksen brukes med langt undertøy, og glidelåsene langs lårene gir ventilasjonsmuligheter. To solide benlommer gir plass til kart, kompass og andre ting. I tillegg til den skjulte støvelkroken har den hemper nederst på bena til å feste snorer eller stålbøyler i for å forankre buksebena enda bedre og hindre at skitt eller snø kommer inn i støvleskaftene.

Gaiter-buksen er sydd i vind- og vannavvisende G-1000 Eco i gjenvunnet polyester og økologisk bomull med ekstra kraftig G-1000 HeavyDuty over baken, på lommene og nederst i gamasjedelen. Som med alle Numbers-plaggene er materiale og detaljer er valgt for å minimere innvirkningen på miljøet – for eksempel er de fleste skinndetaljene laget av anvendt overskuddsmateriale – og for at det skal være enkelt å bytte utsatte deler etter flere års bruk.

Produktspesifikasjon

Vekt: 778 g
Vektreferanse: i størrelse 48
Passform: Normal passform
Materiale: G-1000® HeavyDuty: 65% polyester, 35% cotton
Materiale 2: G-1000® Eco: 65% polyester, 35% cotton
Liv: Middels midje
Lommer: Kartlomme
Forsterkninger: Ja
Forhåndstilpassede knær: Ja
Benavslutning: Fastlengde|Justerbar benavslutning
Juridisk informasjon: Inneholder ikke-tekstilelementer av animalsk opprinnelse.
Kjønn: Herre
Produktfamile: Numbers
Vedlikeholdsinstruksjoner: 40C normal prosess|tåler ikke tørketrommel|skal ikke blekes|iron Max 110C|tåler ikke kjemisk rens|vaskes med lignende farger|bruk ikke tøymykner
Miljøinformasjon: Økologisk|Resirkulert|Fluorkarbonfri impregnering