Produktegenskaper
  • Robust jaktbukse i Shetland ull fra det berømte britiske veveriet Abraham Moon.
  • Unikt materiale som har vært brukt på uniformen til den britiske uniformen siden 1800-tallet.
  • Formede knær med åpning for knebeskyttelse (et tilbehør).
  • Glidelåser fra knærne og ned for at den skal være enklere å ta av/på.

Vis full beskrivelse
https://media.fjallraven.no/fjr_product_feature/F89719_FW16_a_gaiter_trousers_no1_w_21.jpg
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Tilpasses for et langt liv i naturen

Slitesterkt 
Værbeskyttelse som kan tilpasses med Greenland Wax
Pustende
Les mer
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Hvordan vokse G-1000

Greenland Wax er laget av en blanding av bivoks og parafin, og er en enkel, natur-inspirert løsning på utfordringene du møter utendørs. Flesteparten av våre G-1000 stoffer leveres ferdig vokset, men det er likevel en god ide å vite hvordan du legger på mer voks, eller fjerner den, for å tilpasse jakken din til forholdene. 
Les mer
Numbers is a series of outdoor clothing which you can rely on in surroundings where there is no margin for error.

Numbers-serien

Holdbarhet for fremtidige generasjoner

Med Numbers -serien har vi satt ut i livet et konsept for friluftsklær av ypperste kvalitet. Alle materialer og detaljer er omhyggelig valgt for å gi minst mulig miljøpåvirkning og for å sikre at plaggene tåler mange og lange turer i villmarken. Numbers-plaggene er også konstruert slik at det er enkelt å reparere og erstatte utsatte deler som kanskje slites ut raskere enn resten av plagget.

Les mer
Produktbeskrivelse
  • Herre
Solid og velutstyrt jaktbukse i eksklusiv shetlandsull fra det tradisjonsrike veveriet Abraham Moon. Et fantastisk materiale som motstår kulde og fukt, og som gir buksen en unik stil. Sliteflater på knærne, bak og nederst på bena er forsterket med G-1000 HeavyDuty som kan vokses for ekstra motstandskraft.

Flere praktiske lommer, blant annet to solide benlommer, for kart, GPS, hansker og annet du vil ha for hånden. Knepartiet er formsydd og har lommer for knebeskyttelse (tilbehør), mens partiet over lårenes innside har ingen sømmer for å redusere faren for gnagsår. For at buksen skal sitte godt når du bøyer deg ned, er midjen høyere bak. Midjen har også stropper samt forsterkede festesoner og knapper for seler. Baksømmen er tredobbel for å tåle høy belastning. Glidelås fra siden av kneet og nedover gjør på- og avkledning lettere, og vidden nede justeres med trykknapper.

En stille, smidig og behagelig bukse som passer like godt til stillesittende som bevegelig jakt.

Produktspesifikasjon

Vekt: 1065 g
Yttermateriale: 100% wool. G-1000 HeavyDuty: 65% polyester, 35% cotton.
Forsterkninger: Ja
Forhåndstilpassede knær: Ja
Benavslutning: Justerbar benavslutning
Juridisk informasjon: Inneholder ikke-tekstilelementer av animalsk opprinnelse.
Kjønn: Herre
Produktfamile: Numbers
Materiale: 100% wool
Materiale 2: G-1000 HeavyDuty: 65% polyester, 35% cotton