Produktegenskaper
  • Godt isolerende dunparka utviklet for arktiske forhold.
  • Robust, pålitelige detaljer som enkelt kan betjenes selv om man har på seg tykke vinterhansker.
  • Dyp stormhette med avtakbar syntetisk pelskant
  • Klemmer som lar deg sikre at jakken holder seg på plass selv når du ikke bruker ermene.

Vis full beskrivelse
https://media.fjallraven.no/fjr_product_feature/7323450152550_FW18_fvra_expedition_down_parka_no1_m_21.jpg
https://media.fjallraven.no/fjr_product_feature/7323450152550_FW18_fvqz_expedition_down_parka_no1_m_21.jpg
https://media.fjallraven.no/fjr_product_feature/7323450152550_FW18_fvrd_expedition_down_parka_no1_m_21.jpg
https://media.fjallraven.no/fjr_product_feature/7323450152550_FW18_fvrb_expedition_down_parka_no1_m_21.jpg
https://media.fjallraven.no/fjr_product_feature/7323450152550_FW18_fvrc_expedition_down_parka_no1_m_21.jpg

VÅRT DUNLØFTE

Fullt sporbar, høykvalitetsdun – ingen kompromisser

Fullt sporbart dun har vært en realitet hos Fjällräven siden 2014. Med vårt dunløfte kan du være sikker på at når du kjøper et av våre dunprodukter så ble ingen fugler skadet underveis – dette betyr ingen plukking fra levende fugler; vi vet nøyaktig hvor dunen kommer fra og at den holder høyeste kvalitet.
Les mer
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Tilpasses for et langt liv i naturen

Slitesterkt 
Værbeskyttelse som kan tilpasses med Greenland Wax
Pustende
Les mer
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Hvordan vokse G-1000

Greenland Wax er laget av en blanding av bivoks og parafin, og er en enkel, natur-inspirert løsning på utfordringene du møter utendørs. Flesteparten av våre G-1000 stoffer leveres ferdig vokset, men det er likevel en god ide å vite hvordan du legger på mer voks, eller fjerner den, for å tilpasse jakken din til forholdene. 
Les mer
Numbers is a series of outdoor clothing which you can rely on in surroundings where there is no margin for error.

Numbers-serien

Holdbarhet for fremtidige generasjoner

Med Numbers -serien har vi satt ut i livet et konsept for friluftsklær av ypperste kvalitet. Alle materialer og detaljer er omhyggelig valgt for å gi minst mulig miljøpåvirkning og for å sikre at plaggene tåler mange og lange turer i villmarken. Numbers-plaggene er også konstruert slik at det er enkelt å reparere og erstatte utsatte deler som kanskje slites ut raskere enn resten av plagget.

Les mer
Produktbeskrivelse
  • Herre
  • Resirkulert|Økologisk|Sporbar dun|Fluorkarbonfri impregnering
En ekstremt godt isolert vinterparkas til profesjonell bruk under arktiske forhold. Pålitelighet og funksjonalitet har vært viktigere enn alt annet i utviklingen av jakken, og hvert eneste sting er konstruert for å tåle betydelige påkjenninger og beskytte brukeren mot langvarig eksponering for ekstrem kulde.

Snittet er langt, og den har en dyp stormhette med avtakbar kant av syntetisk pels som gir ekstra beskyttelse mot bitende kald vind. Den toveis glidelåsen er skjult bak en beskyttende klaff med knapper som er festet med et riflet bånd. Alle knapper og glidelåshemper er svært store, slik at de lett lar seg håndtere med tykke hansker på.

Flere romslige lommer på brystet og lenger nede på forstykket har plass til en GPS, skibriller, ekstra hansker osv. , og kalde fingrer kan varmes i stikklommene i brysthøyde. Jakken har også innvendige lommer samt et par avtakbare seler som gjør at du kan ha jakken "på" uten bruk av ermene  – praktisk for eksempel når du måker snø eller utfører annet hardt arbeid, og du ikke vil ta sjansen på å miste jakken i et plutselig vindkast. Mansjetter med borrelås og en snor til justering av livvidden.

Primærstoffet er G-1000 Eco i gjenvunnet polyester og økologisk bomull, og fyllet består av etisk produsert dun. Skuldrene, ermene, nedre del av ryggen og lommene er forsterket med G-1000 HeavyDuty Eco, og jakken er fôret med polyamid. Stikklommene og innsiden av kragen er fôret med varm ull fra det anerkjente veveriet Abraham Moon.

Stoffet og detaljene er valgt med tanke på å gi minst mulig miljøpåvirkning – for eksempel er de fleste skinndetaljene lagd av rester av skinn – og for å gjøre det enkelt å skifte ut utsatte deler etter noen års bruk.

Inngår i kolleksjonen Fjällräven Numbers.

Produktspesifikasjon

Vekt: 2 648 g
Vektreferanse: i størrelse M
Materiale: G-1000® Eco: 65% polyester, 35% cotton
Materiale 2: G-1000® HeavyDuty: 65% polyester, 35% cotton
Innerstoff: 100% polyamide
Fôr: G-Loft Supreme: 100% polyester. 95% goose down, 5% feather
Fôrvekt: 650 g
Tykkelse fyll: 800 CUIN
Juridisk informasjon: Inneholder ikke-tekstilelementer av animalsk opprinnelse.
Kjønn: Herre
Produktfamile: Numbers
Vedlikeholdsinstruksjoner: 40C normal prosess|tåler ikke tørketrommel|skal ikke blekes|iron Max 110C|tåler ikke kjemisk rens|vaskes separat|bruk ikke tøymykner|skinnet må fettes regelmessig
Miljøinformasjon: Resirkulert|Økologisk|Sporbar dun|Fluorkarbonfri impregnering