Produktegenskaper
  • Enkel og slitesterk turbukse.
  • Fôret med luftig netting for varme og komfort i kaldere årstider.
  • Laget av G-1000 Original med doble lag av stoff på lår og knær for ekstra slitestyrke.
  • Formede knær med åpninger for kneputer (tilbehør).
  • To håndlommer.

Vis full beskrivelse
https://media.fjallraven.no/fjr_product_feature/F81461_FW17_a_barents_pro_jeans_m_21.jpg
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Tilpasses for et langt liv i naturen

Slitesterkt 
Værbeskyttelse som kan tilpasses med Greenland Wax
Pustende
Les mer
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Hvordan vokse G-1000

Greenland Wax er laget av en blanding av bivoks og parafin, og er en enkel, natur-inspirert løsning på utfordringene du møter utendørs. Flesteparten av våre G-1000 stoffer leveres ferdig vokset, men det er likevel en god ide å vite hvordan du legger på mer voks, eller fjerner den, for å tilpasse jakken din til forholdene. 
Les mer
The traditional aesthetics of Singi are combined with durable, sturdy materials well suited to Scandinavian treks.

Singi-familien

Traditional Trekking

Singi-familien gjenspeiler vår lange tradisjon for å utvikle holdbart og funksjonelt tøy og utstyr til turbruk under skandinaviske forhold. Produkter i Singi-familien kjennetegnes ved solid håndverk og velprøvde løsninger. Holdbarhet og funksjonalitet er nøkkelkonsepter, og plaggene er utviklet for tradisjonell fjellvandring.
Les mer
Produktbeskrivelse
  • Herre
Slitesterk, varm turbukse til vinterens friluftsliv. Modellen har det samme tekniske formsydde snittet og de samme forsterkningene som Barents Pro Trousers, men i tillegg et fôr av børstet netting til nedenfor knærne for ekstra varme på kalde vinterdager. Designen er enkel, med bare stikklommer, baklommer og en mindre lomme til et multiverktøy.

Sydd i slitesterkt vind- og vannavstøtende G-1000 Original med dobbelt stofflag foran på lårene og på knærne. Knærne har lommer til kneputer (tilbehør). Linningen har en hempe du kan feste en kniv eller et par hansker i. Normal passform med normal midje. Benavslutningene er ikke faldet opp, så det er enkelt å tilpasse lengden slik du vil ha den.

Produktspesifikasjon

Vekt: 860 g
Passform: Regular Fit
Yttermateriale: G-1000 Original: 65% polyester, 35% cotton
Liv: Middels midje
Juridisk informasjon: Inneholder ikke-tekstilelementer av animalsk opprinnelse.
Kjønn: Herre
Produktfamile: Singi
Materiale: G-1000 Original: 65% polyester, 35% cotton