Produktegenskaper
  • Isfiskeparka med optimal slitesterk og funksjonell kombinasjon av G-1000® Original og G-1000® HD.
  • To store oppbevaringslommer med glidelås på brystet, store nok til å få plass til en thermos på en liter, to mindre brystlommer med trykknapplukking.
  • To belglommer med åpning øverst, og to fleeceforede håndvarmende lommer.
  • Inni er det to store stretchy oppbevaringslommer i netting, en medialomme med glidelås, Napoleon-lomme for enkel tilgang til utstyr eller telefon, uten å måtte åpne jakken.
  • Innsiden er utstyrt med en snølås og snøring nederst på falden.

Vis full beskrivelse

VÅRT DUNLØFTE

Fullt sporbar, høykvalitetsdun – ingen kompromisser

Fullt sporbart dun har vært en realitet hos Fjällräven siden 2014. Med vårt dunløfte kan du være sikker på at når du kjøper et av våre dunprodukter så ble ingen fugler skadet underveis – dette betyr ingen plukking fra levende fugler; vi vet nøyaktig hvor dunen kommer fra og at den holder høyeste kvalitet.
Les mer
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Tilpasses for et langt liv i naturen

Slitesterkt 
Værbeskyttelse som kan tilpasses med Greenland Wax
Pustende
Les mer
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Hvordan vokse G-1000

Greenland Wax er laget av en blanding av bivoks og parafin, og er en enkel, natur-inspirert løsning på utfordringene du møter utendørs. Flesteparten av våre G-1000 stoffer leveres ferdig vokset, men det er likevel en god ide å vite hvordan du legger på mer voks, eller fjerner den, for å tilpasse jakken din til forholdene. 
Les mer
Produktbeskrivelse
  • Herre
Nye Arktis Parkas er en lang og virkelig slitesterk dunparkas som holder deg varm også når det blir skikkelig kaldt. Perfekt når du vil nyte stillheten og koble av når du er ute på eventyr i kulden. Forsterkninger i G-1000 HD foran, på ermene og over baken gir ekstra beskyttelse mot snø og fukt. Hovedmaterialet er ventilerende G-1000. Mange smarte funksjoner og lommer. For eksempel har de store og gode brystlommene plass til en termos, mens utenpåliggende, mindre lommer gir plass til nøkler, kompass og multiverktøy. Nederst har den to store belglommer og to varmelommer til hendene med deilig fleecefôr. Dessuten har den to store nettinglommer i stretch og en lomme med glidelås til mobiltelefon eller GPS innvendig. Justerbar hette med avtakbar, varmende kant i syntetisk pels som beskytter mot snøføyk. Snølås og snørebånd nederst. Justerbar nederst på ermene.
Produktspesifikasjon

Vekt: 1950 g
Fôr: 80% goose down, 20% feather Supreme Microloft: 100% polyester
Fôrvekt: 450 g
Tykkelse fyll: 600 CUIN
Juridisk informasjon: Inneholder ikke-tekstilelementer av animalsk opprinnelse.
Kjønn: Herre
Produktfamile: Polar
Miljøinformasjon: Sporbar ned
Materiale: G-1000 Original: 65% polyester, 35% cotton
Materiale 2: G-1000 HeavyDuty: 65% polyester, 35% cotton. G-1000 Lite, 65% polyester, 35% cotton.