Produktegenskaper
  • Allsidig, godt planlagt reisejakke for reiser i byen og på landet.
  • Laget av lett, men sterk G-1000 Lite Eco.
  • Ren estetikk og smarte oppbevaringslommer gjør den egnet for byliv så vel som for lettere fotturer og luft-/busstransport.
  • Avtakbar hette.
  • To generøse håndlommer.

Vis full beskrivelse
https://media.fjallraven.no/fjr_product_feature/F81528_FW18_a_sipora_shade_trousers_m_21.jpg
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Tilpasses for et langt liv i naturen

Slitesterkt 
Værbeskyttelse som kan tilpasses med Greenland Wax
Pustende
Les mer
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Hvordan vokse G-1000

Greenland Wax er laget av en blanding av bivoks og parafin, og er en enkel, natur-inspirert løsning på utfordringene du møter utendørs. Flesteparten av våre G-1000 stoffer leveres ferdig vokset, men det er likevel en god ide å vite hvordan du legger på mer voks, eller fjerner den, for å tilpasse jakken din til forholdene. 
Les mer

Travel-serien

Discover more

Å komme seg dit teller like mye som det å være der. Eventyr venter på deg like bortenfor horisonten. Fjällrävens nye Travel Collection gjør reisen din til en enklere opplevelse.
Les mer
Produktbeskrivelse
  • Dame
  • Økologisk|Resirkulert

 Tidløs reisejakke med en lang, vid silhuett i lett, slitesterkt G-1000 Lite Eco. Et mangesidig plagg som er like passende til restaurantbesøk i byen som den er for lette gåturer. Jakken beskytter deg mot vind og selv korte regnfall, og den tørker raskt om den skulle bli våt. Det er en hette for kalde dager, men den kan tas av når den ikke brukes.

Lur oppbevaring i mange lommer lar deg holde små viktige ting lett tilgjengelig og gjør reiser enklere. Det er to generøse håndlommer på utsiden, mens innsiden har to innerlommer med glidelås i brysthøyde og to nettinglommer plassert lenger ned – de siste har rom for en bok, hatt eller til og med en paraply. Sikkerhetslomme for verdier, gjemt på innsiden av ryggpanelet. Frontglidelåsen er toveis og gjemt under en beskyttende klaff.

Produktspesifikasjon

Vekt: 580 g
Vektreferanse: i størrelse S
Juridisk informasjon: Inneholder ikke-tekstilelementer av animalsk opprinnelse.
Kjønn: Dame
Produktfamile: Travel
Miljøinformasjon: Økologisk|Resirkulert
Materiale: G-1000® Lite Eco: 65% polyester, 35% cotton