Produktegenskaper
  • Turjakke i G1000 Original med et langt tradisjonelt snitt.
  • Teknisk tunnelhette med treveis-justeringer.
  • Store brystlommer tilgjengelig med eller uten ryggsekk.
  • Lave lommer foran med inngang øverst for ikke å forstyrre bruk av hoftebelte.
  • Erme-, midje- og bunnjustering.

Vis full beskrivelse
https://media.fjallraven.no/fjr_product_feature/F89127_SS18_fvqy_singi_trekking_jacket_w_21.jpg
https://media.fjallraven.no/fjr_product_feature/F89127_SS18_srqz_singi_trekking_jacket_w_21.jpg
https://media.fjallraven.no/fjr_product_feature/F89127_SS18_srra_singi_trekking_jacket_w_21.jpg
https://media.fjallraven.no/fjr_product_feature/F89127_SS18_srrb_singi_trekking_jacket_w_21.jpg
https://media.fjallraven.no/fjr_product_feature/F81461_FW17_a_barents_pro_jeans_m_21.jpg
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Tilpasses for et langt liv i naturen

Slitesterkt 
Værbeskyttelse som kan tilpasses med Greenland Wax
Pustende
Les mer
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Hvordan vokse G-1000

Greenland Wax er laget av en blanding av bivoks og parafin, og er en enkel, natur-inspirert løsning på utfordringene du møter utendørs. Flesteparten av våre G-1000 stoffer leveres ferdig vokset, men det er likevel en god ide å vite hvordan du legger på mer voks, eller fjerner den, for å tilpasse jakken din til forholdene. 
Les mer
The traditional aesthetics of Singi are combined with durable, sturdy materials well suited to Scandinavian treks.

Singi-familien

Traditional Trekking

Singi-familien gjenspeiler vår lange tradisjon for å utvikle holdbart og funksjonelt tøy og utstyr til turbruk under skandinaviske forhold. Produkter i Singi-familien kjennetegnes ved solid håndverk og velprøvde løsninger. Holdbarhet og funksjonalitet er nøkkelkonsepter, og plaggene er utviklet for tradisjonell fjellvandring.
Les mer
Produktbeskrivelse
  • Dame
Robust turjakke i tradisjonell Fjällräven-stil, perfekt for lange utflukter i fjellet under skandinaviske forhold. Fremstilt av holdbar G-1000 Original med lang skjæring og velutprøvde funksjoner som gjør livet i villmarken enklere. Stoffet er vind- og vannavstøtende og kan impregneres med Greenland Wax for ekstra beskyttelse mot vind, regn og slitasje. Stilig passform med ekstra vidde som gir rom for et isolerende lag under, og en belgfold i ryggen for større bevegelsesfrihet.

En romslig hette med skygge som kan brettes, beskytter mot kalde vinder og kan justeres slik at den passer perfekt til hodet. Toveis glidelås som kan åpnes nedenfra for ventilasjon, og en bred beskyttelsesklaff med knapper holder den kalde vinden ute. Store lommer, for eksempel de vertikale brystlommene med glidelås og de nedre lommene med toppåpning og knapper, med nok av plass til ting det er nødvendig å ha lett tilgjengelige. Snorjustering i midjen og i nederkant. Borrelåser på mansjettene.

Produktspesifikasjon

Vekt: 740 g
Vektreferanse: i størrelse S
Juridisk informasjon: Inneholder ikke-tekstilelementer av animalsk opprinnelse.
Designer: Product Developer: Daniel Holmgren
Designer Comment: Perfekt for fotturer i kraftig vind, ettersom stormhetten på Singi-jakken gir ekstra vindskjerming på grunn av tunnelformen. Lommene er plassert slik at tilgangen ikke hindres av verken ryggsekk eller belte.
Kjønn: Dame
Produktfamile: Singi
Materiale: G-1000® Original: 65% polyester, 35% cotton