Produktegenskaper
  • Lett, allsidig og lettpakket vindanorakk for lette fotturer og dagsturer.
  • En perfekt pullover å bruke utenpå som en stopper for kald vind.
  • Laget av lett, men sterkt HC-Lite stoff som er en vindstopper og er godt ventilert og hurtigtørkende.
  • Tettsittende justerbar hette og en halvlang glidelås foran.
  • Stor kengurulomme med glidelås som kan brukes som en pakkebag.

Vis full beskrivelse
https://media.fjallraven.no/fjr_product_feature/F82494_SS18_a_high_coast_wind_parka_21.jpg
From a part of Sweden that combines forest, coastal and urban environments the High Coast collection is versatile yet functional.

High Coast-familien

Lightweight Outdoor

Produktene i High Coast-familien er designet med tanke på varmt vær og sommeraktiviteter. High Coast-familien har fått navn etter Höga kusten, det vakre kystområdet i nærheten av Fjällrävens hjemby, Örnsköldsvik.
Produktene i High Coast-familien er designet med tanke på varmt vær og sommeraktiviteter, enten de foregår hjemme eller på ferieturer.

Les mer
Produktbeskrivelse
  • Dame
  • Økologisk
Lett, smidig og pakkbar anorakk som beskytter mot kald vind, et smart plagg å ta på seg på dagsturer til fots, på sykkel eller i kano. Laget av et vokset stoff i polyamid og økologisk bomull, som er vannavstøtende og tørker raskt om det skulle bli vått.

Stilen er enkel med bare de mest nødvendige detaljer, for å spare vekt og hjelpe deg med å "pakke smart". Den velsittende hetten kan justeres, og det er en halv glidelås foran samt en kengurulomme som også fungerer som pakkepose. Mansjettene har strikk nederst og tommelhull som holder ermene på plass. Snorjustering nederst.

Voksimpregneringen gjør jakken vannavstøtende. Den vil holde deg tørr hvis det kommer en lett regnskur, men ikke ved skybrudd eller vedvarende regnvær.

Produktspesifikasjon

Vekt: 240 g
Vektreferanse: i størrelse S
Juridisk informasjon: Inneholder ikke-tekstilelementer av animalsk opprinnelse.
Designer: Product Developer: Daniel Holmgren
Designer Comment: Perfekt for en dag med mye vind, i all sin enkelhet. Den voksede overflaten tåler en lett regnskur og tørker fort. Tommelhullene holder deg tørr på hendene mens du pakker. Kengurulommen har plass til det nødvendigste og gjør anorakken enkel å pakke ned og enkel å finne i bagen.
Kjønn: Dame
Produktfamile: High Coast
Miljøinformasjon: Økologisk
Materiale: HC-Lite: 54% polyamide, 46% cotton