Produktegenskaper
  • Lett, kortermet anorakk-skjorte for mange typer friluftsaktiviteter under varme forhold.
  • En kjekk pullover som gir beskyttelse mot lett vind og samtidig gir god ventilasjon.
  • Laget av lett og luftig resirkulert polyester med mekanisk stretch.
  • Justerbar hette og en halvlang åpning med glidelås foran.
  • Kengurulomme med toppåpning og skjult glidelås.

Vis full beskrivelse
https://media.fjallraven.no/fjr_product_feature/F82494_SS18_a_high_coast_wind_parka_21.jpg
From a part of Sweden that combines forest, coastal and urban environments the High Coast collection is versatile yet functional.

High Coast-familien

Lightweight Outdoor

Produktene i High Coast-familien er designet med tanke på varmt vær og sommeraktiviteter. High Coast-familien har fått navn etter Höga kusten, det vakre kystområdet i nærheten av Fjällrävens hjemby, Örnsköldsvik.
Produktene i High Coast-familien er designet med tanke på varmt vær og sommeraktiviteter, enten de foregår hjemme eller på ferieturer.

Les mer
Produktbeskrivelse
  • Dame
  • Resirkulert
Komfortabel kortermet «vindskjorte» i anorakkstil for mange typer utendørsaktiviteter om sommeren. Laget av lett, myk polyester (70 % resirkulert) med innebygd stretchfunksjon og en kjølig følelse. Et praktisk overtrekksplagg for lettere turer, sykling eller padling i varmt vær; det stopper vinden samtidig som det ventilerer.

Hetten kan justeres med snøring og har en halvlang glidelåsåpning i front. Det er nok plass til de små tingene du ønsker å ha med deg i den toppmatede kengurulommen med glidelås og i de smarte rygglommene – disse har overlappende klaffer som gir lett tilgang når du er på farten. Justering med snøring langs kanten. Knapper til å holde de opprullede ermene på plass.

Produktspesifikasjon

Vekt: 230 g
Vektreferanse: i størrelse S
Materiale: 100% polyester
Kjønn: Dame
Produktfamile: High Coast
Miljøinformasjon: Resirkulert