Søk produkt:

New York

Velkommen til ekte svensk kvalitet

Fjällräven har hatt en sentral posisjon i svensk friluftsliv siden tidlig på 1960-tallet. Med ikoniske ryggsekker, telt, soveposer, utstyr og legendarisk bekledning – ethvert produkt med den vesle sammenkrøllede fjellreven som emblem, har i generasjoner vært ansett som ekte vare.

Nå kan Fjällräven ses på Manhattan. Butikken er en fryd for ethvert friluftsmenneske, og du blir guidet gjennom vårt komplette utvalg av sommer- og vinterutstyr av våre egne, svært kompetente medarbeidere.

Alt er oversiktlig ordnet slik at du kan navigere blant bukser, jakker, ryggsekker, skjorter, telt og mye annet. Vareutvalget er inndelt i Tur, Jakt og Friluftsliv, etter aktivitet og materialer.

De fleste produktene er helt eller delvis laget av vårt eget unike G-1000-materiale. Denne blandingen av bomull og slitesterk polyester er innvevd i vårt DNA, og alle som noensinne har eid et Fjällräven-plagg, har lært hvordan levetiden til produktets egenskaper kan forlenges ved å påføre Greenland Wax gjentatte ganger i årenes løp. Derfor har vi en egen Wax-stasjon i forretningen, der fagfolk viser deg hvordan voksen skal brukes.

Du er hjertelig velkommen til å komme innom og oppleve en butikk med sjel.

Adresse: 38 Greene Street, 
New York, NY 10013

Telefon: 001 (646) 682 92 53