Søk produkt:

article

Fire typer G-1000

G-1000 er Fjällrävens eget slitesterke og anvendelige stoff, en velutprøvd friluftsklassiker som gjør deg klar for alle slags eventyr, året rundt.

Det tettvevde stoffet er fremstilt av 65 % polyester og 35 % bomull og impregnert med Greenland Wax. Denne kombinasjonen gjør G-1000 ekstremt slitesterkt, svært godt ventilerende og i tillegg vind- og vannavvisende. G-1000 er også myggtett (med unntak av G-1000 Lite) og gir nesten 100 % beskyttelse mot solens ultrafiolette stråler (UVA og UVB). Perfekt når du vil utforske naturen uten begrensninger.

G-1000 kommer i fire versjoner, der samtlige har fordelene til det opprinnelige materialet, men hver av dem også har sine egne spesifikke egenskaper.

Vi lanserer også Eco-versjoner fremstilt av gjenvunnet polyester og økologisk bomull. Vår økologiske bomull kommer fra sertifiserte produsenter og har den fiberlengden som trengs for å lage svært holdbare stoffer. Det betyr at Eco-versjonene har den samme holdbarheten og funksjonaliteten som de andre versjonene.

G-1000 Original – den holdbare originalen

65 % polyester, 35 % bomull. G-1000 Original er det opprinnelige stoffet i Fjällrävens behagelige friluftstøy. Det begynte som et teltstoff som viste seg å være for tungt for lette telt. Testet under alle slags forhold fra arktiske og subarktiske ekspedisjoner til kaffepauser på spisse steiner i glenner i skogen.

Kan fås i Eco-versjon: G-1000 Eco

G-1000 Silent – mykt og stille

65 % polyester, 35 % bomull. G-1000 Silent er en børstet versjon av det opprinnelige stoffet, og er mykt og stille. Den børstede overflaten svekker stoffet litt, men til gjengjeld får du et plagg som ikke rasler, noe som er praktisk hvis du går på jakt eller driver med viltforvaltning. Det passer også godt til plagg som skal brukes både på jobben og ute i terrenget.

G-1000 Lite – Lett og luftig

65 % polyester, 35 % bomull. G-1000 Lite veier mindre og er luftigere enn det opprinnelige stoffet, noe som gjør det til et godt valg for lett turtøy til sommerbruk, og for plagg som tåler litt tøff behandling på reiser. Stoffet er vevd slik at det ikke kan rakne, noe som gjør det holdbart selv med relativt lav vekt. Vær oppmerksom på at G-1000 Lite ikke er myggtett.

G-1000 HeavyDuty – et enda sterkere stoff

G-1000 HeavyDuty er en ekstra slitesterk versjon av stoffet og er nesten umulig å slite ut (det fikk en ekstremt høy skår i laboratorietester). Vi bruker det til ryggsekker og bager, og til forsterkninger på plagg som krever eksepsjonell slitestyrke.

Kan fås i Eco-versjon: G-1000 HeavyDuty Eco