Bergtagen

A complete mountaineering system engineered for life above the tree line

Supported by the Swedish Mountain Guides Association.
Støttet av den svenske Mountain Guides Association Les mer om samarbeidet på bloggen vår.
Bergtagen products are optimised to offer the highest levels of performance and reliability in tough conditions.

Der trærne ikke vokser, men der sjel din gjør det

Å gå inn i fjellenes rike vil forandre deg - på den ene eller den andre måten. Det finnes et gammelt svensk uttrykk som beskriver denne følelsen: 
Du blir Bergtagen

Med en konstruksjon på naturens betingelser for et liv over tregrensen er vår nye Bergtagen-kolleksjon et lagvis system designet spesielt for fjellklatring. Basert på like deler tradisjon og innovasjon kombinerer den funksjonalitet, varighet, kvalitet og bærekraft.
THE BERGTAGEN LAYER SYSTEM Bergtagen is based on a system of four layers to protect you from the hardest storms while keeping you cool when working.
This is the next-to-skin-layer. It’s soft and warm, and engineered from different blends of merino wool in a unique body-map design for optimized comfort, moisture management, heat regulation and insulation.

1. Base Layer

Keeping you warm on cold endeavours

Dette er laget mot huden. Det er mykt og varmt og konstruert av ulike blandinger av merinoull i et unikt kroppskartdesign for optimal komfort, fuktkontroll, varmeregulering og isolasjon.
Les mer
Bergtagen is a complete mountaineering system engineered for life above the tree line.

2. Insulation layer

Say goodbye to freezing belays

Vi benytter G-Loft Supreme med dens supre varme-til-vekt-ratio i et utvalg av stoffer laget for ulike spektre av kalde temperaturer. Parkas og Mummyfoot kan kombineres og brukes som sovepose, mens jakken er designet som et lettere isolasjonslag.
Les mer
Bergtagen - For adventures above the tree line. Buy Bergtagen products from Fjällräven Online Store

3. Work layer

For adventures above the tree line

Disse klærne er ekstremt varige, men likevel myke og pustende og er beregnet for langvarig bruk i krevende fjellterreng. 
Les mer
Bergtagen products are optimised to offer the highest levels of performance and reliability in tough conditions.

4. Shell layer

Negotiating the elements

Skallagene gir beskyttelse mot bitende vind og nedbør. Og siden både jakke og bukse er laget med Fjällrävens eget PFC-frie Eco-Shell-materiale, kan du stole på at de beskytter deg.
Les mer