Everyday Outdoor Hverdagseventyret er nærmere enn du tror


Mens du leser dette, er det en lysning i skogen klar for deg. En svingete sti venter på deg. Hos Fjällräven har vi vandret med naturen i mer enn 50 år. Vi skaper tidløst, slitesterkt utstyr som gjør enhver utendørs friluftsopplevelse fantastisk. Og vi bruker dun som er 100 % sporbar til å holde deg varm, PFC-fri impregnering til å holde deg tørr, og resirkulert ull til å holde deg komfortabel. Naturen venter på deg. Hva venter du på?

Ull er sannsynligvis naturens mest begavede materiale. Den er bærekraftig og biologisk nedbrytbar, føles myk mot huden, er varm og behagelig å bruke når det er kaldt, behagelig kjølig når det er varmt og har evnen til å transportere bort fuktighet når du er i aktivitet.

Slitesterkt, funksjonelt, behagelig og varmt. Fjällrävens dunjakker er verdenskjent for sin høye kvalitet og allsidighet. Dette gjelder også dunet vi bruker, som alltid er 100 % sporbart og bærekraftig – et løfte fra oss til deg.

Naturen venter på deg

Ta i bruk tildløst og slitesterkt utstyr for å gjøre enhver friluftsopplevelse fantastisk. Naturen venter på deg. Hva venter du på?

Stil og funksjon med oppmerksomhet på detaljer. Fjällrävens skjorter er ikke bare behagelige å bruke, de kan også brukes som et temperaturregulerende mellomlag. Perfekt for lange dager i skogen eller late kvelder rundt bålet.

Fjällrävens tidløse, slitesterke og svært tilpasningsdyktige jakker fungerer i all slags vær. Funksjonalitet og kvalitet du kan stole på med PFC-fri impregnering, resirkulert polyester, økologisk bomull og over 50 års friluftserfaring. Naturen venter på deg. Hva venter du på?

Funksjonelle og slitesterke ryggsekker Bær eventyret på ryggen din