Søk produkt:

article

Å velge klær

Velg et materiale som puster

100 % syntetisk materiale vil gjøre deg for varm. Du behøver et krøllfritt materiale som beskytter mot ultrafiolett stråling og "puster". Se etter produkter med Fjällrävens micro travel (MT)- eller comfort travel (CT)-materiale, og du vil greie deg fint.

Velg et lett produkt

Du ønsker ikke å bære rundt på store og upraktiske klær eller tunge sekker. Plass er en knapp ressurs når du er ute på reise, og vekt er noe du ønsker å unngå. Se derfor etter lettvektsprodukter. Igjen er Fjällrävens MT (micro travel)- eller comfort travel (CT)-materiale perfekt.

Beskyttelse mot ultrafiolett stråling

Solen er sterk når du er på safari. Sørg derfor for å bruke klær som gir nødvendig beskyttelse mot ultrafiolett stråling.

Antilukt, krøllfrie

Det vil kanskje ikke være så mange ganger du får tid og energi til å vaske klærne dine, for ikke å snakke om å stryke dem. Ta derfor med antibakterielle og krøllfrie produkter. Fjällrävens bambusskjorter er antibakterielle, noe som gir en antiluktfunksjon. Skjortene puster også mye og er nesten krøllfrie. Det er noe du kommer til å sette pris på under en safari.

Glidelåsfunksjoner

Med glidelåsen er det enkelt å konvertere jakken til en vest og buksene til et par shorts. Åpne glidelåsen rundt jakkermene, og vips, så har du en vest. Åpne glidelåsen rundt buksebeina, og du har plutselig et par shorts. Når det blir kjølig om kvelden og myggen begynner å komme, kan du feste buksebeina eller ermene igjen med glidelåsen.

Funksjonelle lommeløsninger

Mange produsenter syr lommer på klærne for at de skal se bedre ut. Vi sier ikke at det er noe galt med det, men det er ikke helt som det skal være, heller – og det er ikke slik vi gjør det. Alle lommer vi syr på, har et formål. Vi drives av funksjonalitet. Det er grunnen til at du på våre klær vil finne lommer som er ideelle for guidebøker, fotoutstyr, godteri og alt annet tenkelig.