Everyday Outdoor Kånken Art Acne Studios Fjällräven
Utforsk kolleksjonen vår Vi skaper produkter for et liv fylt av minner. Kom nærmere naturen med Fjällräven og opplev naturen som vi gjør det.
These highly functional product series are created for active lives from the mountains all the way to sea level. Explore more at Fjällräven Online Store.
Fra byen til naturen Høyfunksjonelle produktserier skapt for et aktivt liv - fra fjellet og hele veien ned til kysten.
Everyday Outdoor

Slitesterkt og funksjonelt tøy og utstyr som varer i generasjoner – og alt oppfyller våre strenge krav til bærekraftighet. Oppdag naturen med Fjällräven.

Bergtagen Mountaineering

Bergtagen er en kleskolleksjon som er designet for et liv over tretoppene. Hver detalj er optimalisert for den beste yteevnen og pålitelighet i fjellterrenget.

At Fjällräven we have been walking with nature for over 50 years, creating timeless, durable, functional equipment that makes any trekking experience great.
Trekking

Fjällräven tilbyr et bredt utvalg av utstyr for alle typer trekking, og for alle forhold - designet for å være tidløst, holdbart og funksjonelt.

Hunting equipment made on nature’s terms
Conscious Hunting

Vi har laget utstyr for jakt siden 1980-tallet, og for et par år siden bestemte vi oss for å utvikle disse produktene ytterligere. Resultatet var Conscious Hunting.

Skapt på naturens betingelser Naturen er vår evige inspirasjonskilde, også når det gjelder materialvalg.
Fjällräven G1000 - Adaptable for a lifetime of adventure

G-1000

Tilpasset for et langt liv i naturen

G-1000 er vårt hjørneststeinsmateriale. Vi bruker det i alt fra ryggsekker til jakker og bukser. Ved å bruke Greenland Wax kan G-1000 brukes i mange forskjellige klimaforhold.
Les mer