Søk produkt:

article

5 vanlige feil

Endelig er du der; på drømmereisen. Du kan simpelthen ikke vente på å få se dyrene som er de fem store; elefanten, leopraden, bøffelen, neshornet og løven. Men én eneste feil kan ødelegge hele turen og gjøre drømmereisen til et mareritt. Nedenfor har vi listet opp fem vanlige feil vi har sett at folk gjør:

1. Mote

Pakke ned moderne og fargesprakende klær. Du kan komme til å oppdage at slike klær ikke bare tiltrekker seg dyr, men også gjør skitt og støv svært synlig. Bruk heller typiske Fjällräven Travel-farger som f.eks. kaki, brun samt olivenfarger.

2. Vær

Glemme å ta med ned klær som holder en varm. Ikke overraskende kan solen være brennende varm på dagtid. Om kvelden og natten faller imidlertid temperaturen. Dersom du ikke tar med varme klær, vil du bli kald og gretten. Pakk ned en ullgenser og/eller en safarijakke, og du blir varm og glad. Det er et langt bedre humør, skulle vi mene.

3. Beskyttelse mot ultrafiolett stråling

Unnlate å ta med safarihatt. Safarihatter er essensielle for å beskytte deg mot den sterke afrikanske solen. Ikke reis hjemmefra uten safarihatten. Hatten er så viktig at det er verdt å gjenta det: Ikke reis hjemmefra uten safarihatten!

4. Bagasje

Pakke ned halve garderoben. Du behøver ikke stort mer enn 3 funksjonelle skjorter. Fjällrävens bambusskjorter eller micro-travel-skjorter er perfekte på safarien. Legg til to bukser med avtagbare buksebein i micro-travel-materiale, og du har både shorts og bukser. I tillegg tar du med en ullgenser og en safarijakke eller vest, slik at du kan bære det nødvendigste på deg. Du vil ikke gå rundt med stor og tung bagasje bare fordi du har pakket alle buksene og toppene dine.

5. Fottøy

Pakke ned tunge turstøvler. Dersom du ikke skal på gåsafari, kan du la legge igjen de tyngste støvlene hjemme. Ta isteden med lette tursko.