Søk produkt:

article

Å spise og drikke

Du bør selvsagt også smake på lokale spesialiteter når du er ute og reiser. Thailandsk karri, libanesisk kibbeh eller biff i Argentina kan bli en opplevelse for smaksløkene. Men her har du noen tips så du ikke blir syk og ødelegger turen.

Viktigste tips:

• Den tryggeste maten er den du lager selv
• Vask frukt og grønnsaker med rent vann
• Sørg for god hygiene når du lager mat
• Ikke la personer med mageproblemer lage mat

Vann

I mange land kan du ikke føle deg trygg på vannet fra springen. Dersom du er uheldig, kan du få sykdommer eller parasitter gjennom drikkevannet. Dette er ikke noe du ønsker, så for å kunne være trygg når du er ute og reiser, bør du drikke vann på flaske eller kokt vann. Ha alltid med deg minst to flasker vann. Glem heller ikke at vannet du pusser tennene med, bør være rent.

Mat

Velg mat som er godt kokt eller stekt/grillet, og som serveres på en rykende varm tallerken. Du bør være forsiktig med salater og frukt som er vasket i springvann. Enkelte steder bør også iskrem og milkshaker unngås, selv om det kan være vanskelig.

For å motta din leveranse før jul, bestill innen: 2015-12-11T15:00 Utvidet julereturperiode frem til 15. januar 2016 for bestillinger gjort mellom 20. november og 31. desember 2015.